Kaukolämpö

Kuhmon Lämpöenergia Oy on Kuhmon kaupungin 100 prosenttisesti omistama kaupungin konserniohjauksessa oleva tytäryhtiö.

Kuhmon Lämpöenergia Oy rakentaa ja ylläpitää Kuhmon taajama-alueella olevaa kaukolämpöverkostoa ja vastaa energian jakelusta asiakkailleen.

Lämpöenergian yhtiö ostaa Kuhmon Lämpö Oy:ltä.

Kuhmon kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 21.12.2020 päättänyt yhtiöittää vesiliiketoimintansa Kuhmon Lämpöenergia Oy:n yhteyteen 1.1.2021 alkaen.

Kuhmon Lämpöenergia Oy:n yhtiön nimi tulee muuttumaan. Kaupparekisteriin nimeksi esitetään Kuhmon VesiEnergia Oy.

 

Sähköiset asiointipalvelut

OMISTAJANVAIHTO ILMOITUS
Sähköinen lomake kiinteistön omistajanvaihdon ilmoittamiseen Kuhmon Lämpöenergia Oy:lle ja lämpölaskutukseen.

VUOKRALAISEN LASKUTUKSEN PÄÄTTÄMINEN
Sähköinen lomake lämpölaskutuksen siirtämiseen vuokralaiselta kiinteistön omistajalle.

LÄMPÖMITTARILUKEMAN ILMOITUS
Lämpömittarimittari lukeman voi ilmoittaa luotettavasti myös ilman erillistä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Palveluun tunnistaudutaan mittarinumeron ja kulutuspisteen tunnuksen perusteella, jotka löytyvät laskulta tai kerran vuodessa lähetetystä itseluentalomakkeesta.

ONLINE
Online -palvelussa Kuhmon Lämpöenergia Oy:n asiakas voi antaa lämpömittarilukemansa ja seurata omaa lämmönkulutustaan. Palvelussa voi myös tarkastaa ja muuttaa omia yhteystietoja sekä selailla aikaisempia laskuja.

PALVELUTIEDOTE
Palavelutiedotteen käyttöönottamisella asukkaat voivat tilata ilman rekisteröitymistä omaa kiinteistöään tai taloyhtiötään koskevat lämmöntoimitusta koskevat tiedotteet matkapuhelimeensa ja/tai sähköpostiinsa. Opastus käyttönotosta tämän linkin takana.

Häiriötilanne -kartalla näkyy alueet, joille on tulossa lämmöntoimituskatkoja.

Kiinteistön liittäminen kaukolämpöverkostoon.

Uuden kiinteistön mahdollisuudesta liittyä verkostoon on neuvoteltava yhtiön kanssa hyvissä ajoin ennen rakennushankkeen käynnistymistä.

Kiinteistön omistajan vaihtuminen

Kiinteistön omistajan vaihtuessa on kaukolämmön laskutukseen ilmoitettava uuden omistajan tiedot, sekä kaukolämpömittarin energia- ja vesilukema päivältä, josta alkaen laskutus siirretään uudelle omistajalle.