Kouluruokailu

Tuupalan koululla toimii Kuhmon kaupungin tuotantokeittiö.

 

Kouluruoka

Tuupalan koulun tuotantokeittiössä valmistetaan kouluruoka keskustan kouluille ruokahuollon suunnitteleman ruokalistan mukaisesti.

Kyläkouluilla toimii omat ruoanvalmistuskeittiöt.

Erityisruokavalioita tarvitseville keittiöllä valmistetaan omat ateriat huoltajan hakemuksen perusteella. Liitteeksi tarvitaan lääkärintodistus, kun kyseessä on erityisruokavalio terveydellisistä syistä. Erityisruokavalio-hakemus löytyy Kainuun soten sivuilta www.kainuu.fi, ilmoitus erityisruokavaliosta.

Huoltajan on ilmoitettava keittiölle mahdolliset muutokset ruokavaliossa ja oppilaan pidemmät poissaolot. Erityisruokavalion tarjoilu päättyy kahden viikon kuluttua, jos ruokaa ei ole syöty. Lääkärintodistuksen voimassa olosta riippumatta, huoltajan tulee syksyisin vahvistaa / päivittää lapsen erityisruokavaliot keittiölle sähköpostilla tuupala.keittio@kuhmo.fi tai soittamalla / viestillä numeroon 044 725 5353. Valmistamme vain vahvistetut erityisruokavaliot. 

 

 

Välipala

Välipala tarjotaan klo 13 välitunnilla maksuttomana oppilaille, jos työpäivän pituus tai terveydelliset edellytykset sen vaativat.

Maksullisia välipalalippuja voi ostaa Kuhmon kaupungin neuvonnasta ma-to klo 9-15 välisenä aikana ja kaupungin kirjastosta sen aukioloaikoina.

Välipalalipun hinta on 1 e/kpl. Lippuja myydään 5 kpl:n nipuissa.