Ankkuri -valmennus

Ankkuri -valmennus tarjoaa alle 29-vuotiaille työnhakijoille mielekästä tekemistä, tukea urasuunnitteluun ja työelämän sääntöihin tutustumista.

 

Tavoitteet

Ankkurissa kartutetaan työtaitoja ja hankitaan työkokemusta vaihtelevissa ja mielekkäissä työtehtävissä. Tavoitteena on parantaa valmiuksia päästä koulutukseen, suorittaa koulutus loppuun tai päästä avoimille työmarkkinoille.

 

Ankkuri on valmennus-, toiminta-, työ- ja oppimisympäristö, jonka perustehtävänä on valmentaminen. Toiminta on työvaltaista ja yhteisöllistä, jossa työympäristö mahdollistaa osaamisen, kokemuksen ja itsetuntemuksen karttumisen.

Ankkurilaisen palvelupolku kuvitettuna.

Tutustu Kuhmon Ankkuri -valmennukseen videon kautta.

 

Opinnollistaminen

Opinnollistamisen taustalla on ajatus elinikäisestä oppimisesta. Opinnollistaminen on aiemmin hankitun osaamisen selvittämistä ja Ankkuri- valmennuksen aikana lisääntyneen ammatillisen osaamisen tunnistamista, jota voidaan hyödyntää jatkopolulla. Tunnistettu osaaminen dokumentoidaan osaamistodistukseen, jonka jokainen Ankkurissa työskentelevä voi saada.

 

Töihin Ankkuriin

Ankkurissa työskenteleminen ei vaadi aiempaa työkokemusta vaan innostuneisuus käsillä tekemiseen ja uuden oppimiseen riittää.

Ankkurin valmennuspalveluista – Ratkomo, Liiteri, Hitsi ja Starttivalmennus – löytyy kaikille sopiva valmennuspalvelu. Ota yhteyttä työvalmentajiin tai yksilövalmentajaan niin suunnittelemme yhdessä, mikä on juuri Sinulle sopiva tapa työllistyä.

 

Nuorten kohtauspaikka

Nuoret voivat käydä Ankkurissa vaikka eivät olisi työsuhteessa. Tule vaihtamaan kuulumisia ja suunnittelemaan tulevaisuuttasi.

Nuorilla on mahdollisuus rassata mopoja Ankkurin tiloissa (toiminta on väliaikaisesti tauolla).