Kuhmon Taitotehdas

Yhteisöllinen oppimisympäristö

Kuhmon Taitotehdas

Kuhmon Taitotehdas tuo ammatillisen koulutuksen oppilaitoksen seinien ulkopuolelle – sinne, missä opiskelijat ja työelämä ovat.

Kuhmon Taitotehdas on Kainuun ammattiopiston ja Kuhmon kaupungin yhdessä ylläpitämä yhteisöllinen oppimisympäristö, jossa voi opiskella tutkintoja tai osatutkintoja, joihin Kainuun ammattiopistolla on järjestämisoikeus.

 

Kohderyhmä

Tarjoamme koulutuksia nuorille, alan vaihtajille ja tietenkin myös paluumuuttajille.
Yhteisölliseksi oppimisympäristön tekee se, että opiskelijat ovat eri ikäisiä ja opiskelevat eri alojen tutkintoja, silti ryhmähenki muodostuu ja vahvistuu yhdessä tekemällä ja toisiaan tukemalla.

Opiskelijat ovat opiskelemassa ensimmäistä tutkintoaan tai ammatinvaihtajia, paluumuuttajia tai työelämässä olevia henkilöitä, jotka ovat täydennyskoulutuksessa.

Toteutus

Opintojen alussa opiskelijoille tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jossa oppimisympäristöksi sovitaan omaohjaajan kanssa Kuhmon Taitotehdas niiltä osin kuin se on mahdollista. Taitotehtaalla toiminnan periaatteena on, että opiskelija opiskelee opintoihinsa liittyviä ns. teoria opintoja viikosta 1–2 pv Taitotehtaalla ja 3–4 pv työpaikalla ammatillista osaamista.

Tule tutustumaan Taitotehtaaseen ja KAOn
tarjoamiin tutkintoihin.

Voit sopia ajan etukäteen
p. 040 516 7692 tai tulla käymään, kun ovet ovat avoinna ja ohjaaja paikalla 1.8. alkaen
maanantaisin ja tiistaisin klo 9.00–13.00.

Lisätietoja
Koulutuksesta, hakemisesta, tutkinnoista
p. 040 516 7692

sekä Facebook-sivuilta