Nuorisotyö

Perusnuorisotyöhön Kuhmossa kuuluu varhaisnuoriso- ja nuorisotyö. Toimimme kasvun ja oppimisen palvelualueella. Toimintomme painottuu arki-iltoihin sekä nuorten lomien ajaksi.

Tavoitteenamme on tarjota mielekästä toimintaa kuhmolaisille nuorille heidän vapaa-aikoinaan. Yhdessä yhteistyötahojemme kanssa parannamme kuhmolaisten nuorten elinoloja ja luomme edellytyksiä nuorten kansalaistoiminnalle Kuhmossa ja Kainuussa.

 

Nuorisotila Yläkerta

Perusnuorisotyö tarjoaa kevät- ja syyskaudella avointa toimintaa, iltapäiväkerhoja varhaisnuorille, tapahtumia ja teemailtoja Nuorisotila Yläkerrassa.
Nuorisotilat ovat maksuttomia nuorten kohtaamispaikkoja, joissa nuoret voivat vapaa-ajallaan tavata ikäisiään turvallisessa ympäristössä.
Nuorisotila on tarkoitettu pääasiassa nuorille. Nuorisotilaa voi kumminkin varata myös ulkopuoliset käyttävät.

 

 

Kerhotoiminta

Pidämme varhaisnuorille ja nuorille iltapäiväkerhoja. Kerhoista ilmoitamme tilan ikkunassa, ilmoitustauluilla ja sosiaalissa mediassa.
Instagram: nuorisotila_ylakerta
Facebook: Kuhmo nuorisotila Yläkerta
Voit ottaa yhteyttä myös:
WhatsApp: 0447105048 /Teija
Facebook: Teija Kyllönen (nuoriso-ohjaaja)

 

Lomatoiminta

Loma-aikoina pääpaino on leiri- ja talotoiminnoissa sekä nuorisopahtumissa.
Kokoamme myös Kuhmon lomatoiminnat. Välitämme lapsille ja nuorille toimintoihin nettilinkit koulujen Wilman kautta. Halutessasi mukaan ilmoitteluun, ilmoita meille tietosi kuukautta ennen loman alkua.

 

Kouluyhteistyö

Olemme koulujen rinnalla tukemassa vanhempia lasten kasvatusasioissa. Nuorisotyö edistää varhaisnuorten ja nuorten hyvinvointia. Koulujen kanssa järjestämme mm. ryhmäytymispäiviä, päihde-, mielenterveys- ja seksuaalisuusterveystapahtumia. Lisäksi jaamme yhteistyötahojemme kanssa liikenneturvallisuusvalistusta nuorille.