Lomatoiminnat

Tässä on sinulle koonti Kuhmon kaupungin Liikunta- ja Nuorisopalveluiden, Kuhmon seurakunnan sekä 4H:n toiminnoista. Mukana on myös tapahtumia joihin nuoret voivat osallistua loman aikana Kuhmossa.

.

Kesän toiminnot alkavat olla lopuillaan. Kiitoksia kaikille toiminnoissa mukana olleille, vapaaehtoisille ja sponsoreille. Wauto liikkuu Kuhmossa vielä elokuun loppu viikoille saakka. Lähiviikoina alkavat pyörimään jo syyskauden toiminnat nuorisotiloilla, ilmoittelemme toiminnoista ilmoitustauluilla ja somessa. Reippaasti mukaan, tehdään yhdessä kaikkea kivaa. Lisäksi syyslomaviikon toiveita otamme jo vastaan.

 

Wauto-auto liikkuu Kuhmossa

Kuhmossa 8.6.-24.7.
Wauto-auto on liikkuva nuorisotila. Wauto on mukana kesän tapahtumissa, huristelee kylillä ja uimarannoilla ja joka perjaintaina ollaan biliksellä. Jos auto on parkissa niin tule käymään. Wauto-auton ratin takaa löytyy tuttuja Kuhmon nuorisotyöntekijöitä ja vapaaehtoisia.
Liikkumisista ja aikataulusta löydät tietoa:
Instagram sovelluksesta nimellä wautokuhmo
Snapchat sovelluksesta Wauto Ilves p.0503232939
Järjestää: Kuhmon 4H yhdistys

 

Liikuntasalivaraukset lomalle

Vapaita liikuntasalivuoroja päiväajoille on haettavissa. Vuoron hakijan tulee olla 18-vuotias ja hänen tulee olla vuoron aikana paikalla. Alle 18 vuotiaiden vuorot ovat maksuttomia. Vuorot tulee hakea kirjallisesti 3 vrk ennen lomaviikkoa.
Lomakkeen löydät www.kuhmo.fi (Hae: salivuorohakemus ja salivuorot). Lähetä osoitteeseen vapaa.aika@kuhmo.fi. Avaimet on haettavissa kaupungin neuvonnasta Rajakadulle ja oppimiskeskukselle. Muihin saleihin suoraan kouluilta. Järjestää: Liikuntapalvelut, Kuhmon kaupunki

 

Pajakkakinon elokuvateatterin leffat

Pajakkakinon kesän elokuvatarjonnan voit nähdä elokuvateatterin, kirjaston, ja torin pankkirakennuksen ilmoitustaululta, teatterin nettisivulta http://www.pajakkakino.net sekä Kainuun sanomista ja Kuhmolaisesta. Maksu edelleen käteisellä.
Terveisin: Jukka Pajakkakinosta.

 

 

***************************************************************************
Otamme tällä hetkellä vastaan toivomuksiasi syysloman aikana tapahtuvista toiminnoista. Meillä syyslomaviikko vietetään 43 viikolla. Soita tai viestitä toiveesi numeroon p. 044 7105048.

***************************************************************************

Mukaan ilmoitteluun pääset ilmoittamalla nuorisopalveluun tietosi kuukautta ennen lomajakson alkua. Tehdään yhdessä Nuorten KUHMO.