Laitteet, kokous-, näyttely- ja etätyötilat

Internet

Kirjastossa on useita internetpäätteitä. Päätteiltä voi tulostaa (väritulostus 0,40 €). Lisäksi kirjastossa on langaton verkko (wlan). Koulujen käyttöön on lisäksi muutama tabletti. Sähköisiä lehtiä on luettavissa kirjaston internetpääteillä tai langattomassa verkossa omalla laitteella.

Kopiointi ja skannaus

Asiakkailla on käytössä kopiokone/skanneri (värilliset tulosteet). Kopion hinta on 0,40 € ja kopiot maksetaan käteisellä tai pankkikortilla. Skannata voi myös omalle tikulle tai lähettää suoraan sähköpostiin.

Pelaaminen

Kirjastossa voi pelata Playstation 4-pelejä pienessä pelihuoneessa. Lisäksi on pelattavissa lautapelejä.

Kokous- ja luentotilat ja etätyö

Kirjastolla on käytettävissä useita kokoustiloja. Yhdistyksille ja seuroille tila on maksuton, yritykset yms. maksavat tilasta 20 € /tunti. Esitteessä kaikki tilat:  Kirjaston tarjoamat tilat 2023 (pdf).

Esim. kokoustila Taivo:

Etätyötilat kirjastossa

Kuhmon kirjastolla voi tehdä etätöitä tai opiskella. Kirjastossa on käytettävissä langaton verkko. Omat koneet on oltava mukana. Kirjastossa on salilla esim. ikkunapaikkoja (käytettävissä aukioloaikoina ja omatoimiaikaan). Muiden kokoustilojen käytöstä on sovittava erikseen.

kirjaston sali

 

Näyttelytilat

Kirjaston tiloissa on mahdollisuus pitää pienimuotoisia näyttelyitä. Käytössä on sermejä ja kaksi lasivitriiniä. Näyttelytila on maksuton. Lisätietoja ja vapaita aikoja voi kysellä kirjastosta (044-7255390). Kuhmon kaupunginkirjaston näyttelytila.

Mikrofilmit

Kirjastossa on luettavissa mikrofilmeinä Kainuun Sanomat vuodesta 1918 vuoteen 2019 ja Kuhmolainen vuodesta 1959 vuoteen 2019. Kuhmolainen-lehden sidotut vuosikerrat löytyvät lukusalilta. Lukemista varten on mikrofilmien lukulaite. Lisäksi mikrofilmeinä on sukututkimukseen liittyvää aineistoa.