Etätyötilat Kuhmossa

Tervetuloa etätöihin Kuhmoon!

Pitoa ja Vetoa -hankkeen puitteissa Kuhmon kaupungintalolle on luotu yhteisöllinen etätyötila, joka on nyt varattavissa! 

Etätyötilassa on kaksi työpistettä, joissa molemmissa on sähkösäätöiset pöydät. Pöydissä on pöytäsermit tuomassa yksityisyyttä.  Työpisteiden yhteydessä on erilliset näytöt. Käytössäsi on kaupungintalon langaton verkko. Tulostaminen onnistuu virastomestarien/infon kautta. 

Etätyötilassa on myös rento oleilualue säkkituoleineen ideointiin ja rennompaan työskentelyyn. Tilassa on myös suuri näyttö, jota voi hyödyntää esimerkiksi palaverin pitämisessä.  

Etätyötilan varaaminen

Voit varata etätyöpisteen tai koko rennon yhteisöllisen etätyötilan. Etätyötilat ovat toistaiseksi maksuttomia. 

Kaupungintalon etätyötila sijaitsee kaupungin keskustassa, joten keskustan muut palvelut, kuten lounasravintolat, ovat kävelyetäisyydellä. Voit käyttää myös kaupungin henkilöstön kahvion mikroa ja vedenkeitintä päivän mittaan.  

 

Yhteystiedot

Voit varata etätyötilan kaupungintalolla verkkokaupastamme

Varaus onnistuu myös soittamalla numeroon (08) 615 5521 tai olemalla yhteydessä asiakaspalvelu@kuhmo.fi

 

Iivantiiran kylätalon etätyötila

Jos työskentely perukassa on enemmän oma juttusi, löytyy Iivantiiran kylätalolta (Kekkostie 4264, 88760 Iivantiriira) etätyötila. Tilassa on sähköpöytä, kyläyhdistyksen tarjoama verkko sekä monitoimilaite. Tilan varaamisesta vastaa Iivantiiran kyläyhdistys.

Yhteystiedot:

Voitto Pulkkinen, p. 040 031 0422

Philip Donner, p. 040 040 4555, pdonner@znak.fi