Etätyötilat Kuhmossa

Tervetuloa etätöihin Kuhmoon!

Pitoa ja Vetoa -hankkeen puitteissa Kuhmon kaupungintalolle on luotu yhteisöllinen etätyötila, joka on nyt varattavissa! 

Etätyötilassa on kaksi työpistettä, joissa molemmissa on sähkösäätöiset pöydät. Pöydissä on pöytäsermit tuomassa yksityisyyttä.  Toisen työpöydän yhteydessä on erillinen näyttö. Käytössäsi on kaupungintalon langaton verkko. Tulostaminen onnistuu virastomestarien/infon kautta. 

Etätyötilassa on myös rento oleilualue säkkituoleineen ideointiin ja rennompaan työskentelyyn. Tilassa on myös suuri näyttö, jota voi hyödyntää esimerkiksi palaverin pitämisessä.  

Etätyötilan varaaminen

Voit varata etätyöpisteen tai koko rennon yhteisöllisen etätyötilan. Tila on maksuton vuoden 2021 loppuun. 

Kaupungintalon etätyötila sijaitsee kaupungin keskustassa, joten keskustan muut palvelut, kuten lounasravintolat, ovat kävelyetäisyydellä. Voit käyttää myös kaupungin henkilöstön kahvion mikroa ja vedenkeitintä päivän mittaan.  

Huomioithan muut käyttäjät työskennellessäsi etätyötilassa. Käytä maskia, jos et ole tilassa yksin, sekä liikkuessasi kaupungintalolla. Huolehdithan myös käsi- ja yskimishygieniasta. Saavuthan paikalle vain terveenä. 

 

Yhteystiedot

Voit varata etätyötilan soittamalla numeroon (08) 615 5521 tai;

olemalla yhteydessä Eliisa Heikkiseen p. 044 7255 295, sähköposti: eliisa.heikkinen@kuhmo.fi tai Jouko Huotariin p. 044 7255 225 

 

Iivantiiran kylätalon etätyötila

Jos työskentely perukassa on enemmän oma juttusi, löytyy Iivantiiran kylätalolta (Kekkostie 4264, 88760 Iivantiriira) etätyötila. Tilassa on sähköpöytä, kyläyhdistyksen tarjoama verkko sekä monitoimilaite. Tilan varaamisesta vastaa Iivantiiran kyläyhdistys.

Yhteystiedot:

Voitto Pulkkinen, p. 040 031 0422

Philip Donner, p. 040 040 4555, pdonner@znak.fi

 

Vastaa lyhyeen kyselyyn Kuhmon kaupungintalon ja Iivantiiran etätyötiloista

Etätyötiloja pyritään kehittämään käyttäjäkokemusten perusteella, joten pyydämme ystävällisesti täyttämään lyhyen kyselyn. Etätyötilojen kehittäminen on osa Kuhmon kaupungin ja Elävä Kainuu Leaderin rahoittamaa Pitoa ja vetoa -hanketta.

Pääset kyselyyn täältä.

Lämmin kiitos ajastasi ja vastauksistasi!