Kuhmon Harrastekortti ja Nuorisopassi

Nuorisopassi tulee Harrastekortin rinnalle.

Ilmainen Harrastekortti ja Nuorisopassi kannustaa kuhmolaisia lapsia ja nuoria (synt.2005 - 2016) osallistumaan harrastuksiin ja antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia harrastuksia.

Seuraa Wilmaa milloin harrastekortin haku ja Nuorisopassin käyttölupa tulee täytettäväksi.
.

 

Harrastekortti

Aiemmilta vuosilta tuttu Harrastekortti (pahvinen) on nyt käytössä esikouluisista – 2. luokkalaisille lapsille.
Harrastekortti kannustaa kuhmolaisia lapsia ja nuoria (synt.2005 – 2016) osallistumaan harrastuksiin ja antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia harrastuksia. Harrastekortti tarjoaa veloituksettomia harrastuskokeiluja ja alennuksia erilaisiin palveluihin.
Huoltaja voi hakea kortin lapselle sähköisellä hakulomakkeella Wilman kautta. Harrastekortti haku on auki 10.9.2023 saakka. Kortit tulevat jakoon luokissa syyskuun aikana. Harrastekortti on käytössä syyskuusta-joulukuun 2023 loppuun asti. Tavoitteena on saada toimintaetuudet ympärivuotisiksi.

Harrastekortti etuudet: (tarkentuu lähiaikana)

 

Nuorisopassi – pääsylippu oman näköiseen vapaa-aikaan!

Nuorisopassi on mobiilisovellus 3. luokkalaisille – 17-vuotiaille nuorille.
Nuorisopassi kannustaa nuoria viettämään aktiivista vapaa-aikaa. Kuhmon kaupungin palveluiden lisäksi Nuorisopassissa tiedotetaan alueen vapaa-ajan vietto mahdollisuuksista, seurojen ja yhdistysten tapahtumista, yritysten ja yhdistysten tarjoamista eduista. Nuorisopassi sovellus tarjoaa kohdennettuja ja veloituksettomia harrastuskokeiluja tai pääsylippuja sekä alennuksia erilaisiin palveluihin. Nuorisopassilla viestitään myös alueen nuorisotapahtumista, harrastuksista ja muusta vapaa-aikaan liittyvästä.
Nuorisopassi haku / vanhemman tulee hyväksyä Wilma -kyselyssä nuorisopassin käyttölupa 10.9.2023 mennessä. Kaikille Nuorisopassilaisille mobiilisovelluksen kirjautumisohje tulee syyskuun aikana. Harrastekortti ja Nuorisopassi on käytössä syyskuusta-joulukuun 2023 loppuun asti. Tavoitteena on saada toimintaetuudet ympärivuotisiksi.

Nuorisopassin etuudet ovat luottavissa Nuorisopassi -sovelluksessa.

Nuorisopassin tietosuoja

Sovelluksen tarjoaa
Otium Innovations Oy

 

Yhdistykset ja yritykset

Mikäli haluatte tiedottaa tapahtumista tai tarjota etuja niin ottakaa yhteyttä Marikaan.