Lomatoiminnat

Tässä on sinulle tietoa Kuhmon kaupungin Nuorisopalveluiden ja Kuhmon 4H yhdistyksen lomatoiminnoista. Mukana on myös tapahtumia joihin nuoret voivat loman aikana osallistua Kuhmossa.

Osallistujat ovat vakuutettuja toiminnoissamme. Saapuessasi toimintoihin, ilmoittaudu ohjaajalle.

Sosiaali- ja terveysministeriö on ohjeistanut toimintaa tänä vuonna. Selatessasi sivun alalaitaan löydät toiminnassa huomioitavat ohjeistukset.

.
Kesäloma vko. 23-31

 

Pomppis kesäleirit, vko 24

Pomppis -päiväleirit 14.-18.6-2021
Leiriviikko kestää päivittäin ma-pe, klo 9.30-14.30.

Pomppis -päiväleirit pidetään tänä kesänä kahdessa eri paikassa, Tuupalan koulujen ja urheilukeskuksen alueella. Käytämme tarvittaessa myös Ammattiopiston salia.

Kesäleirillä touhutaan päivän aikana ikäryhmittäin. Leiripäivän aikana liikutaan ulko- ja sisätiloissa, askarrellaan, käydään lähimaastossa retkellä. Lisäksi leirillä tutustutaan uusiin liikuntalajeihin joita pitävät liikunta-alan ammattilaiset. Päivän aikana lapsille tarjotaan välipala mutta myös omaa välipalaa ja juomista kannattaa olla mukana. Leiriläiset tulevat saamaan myös leirimuiston. Päivien sisältöä ohjaavat koulutetut kesätyöntekijämme.

Jokaiseen ikäryhmään mahtuu 12 leiriläistä. Leirihakijoiden tulee olla alakoululaisia, 1-6-luokalla jo olleita). Otamme kaikki ilmoittautujat vastaan. Leiriläisten leirikirje tulee löytymään tästä. Ilmoitamme puhelimitse leirille pääsystä.  Kaikki leiriläiset ovat vakuutettuja puolestamme. Leirimaksu 25€ /varaa tasaraha mukaan ensimmäisenä leiripäivänä.

Lisätietoja: Teija Kyllönen, leirivastaava p. 044 7105048
Järjestää: Kuhmon Nuorisopalvelut

 

Kaenuu Discord 

ma klo 16.00-20.00
ke klo  16.00-20.00
pe klo  16.00-20.00
Diginuorisotyötä tehdään Kainuun laajuisesti Discord palvelimen kautta. Kaenuu Discordiin voit tulla juttelemaan yli 13 -vuotiaat nuoret nuorisotyöntekijöiden kanssa eri aihe alueista jotka liittyvät nuorten elämään, jutella ja kirjoitella, ystävystyä Kainuun muiden nuorten kanssa, osallistua päivittäin vaihtuviin keskusteluihin, pelata ohjatusti tai kavereiden kanssa pelejä, vaikuttaa nuorten asioihin, ym. Verkkonuorisotyön sivuilta löytyy ohjeet ja linkin kanavalle. Voit tulla myös seuraamaan, ei osallistumispakkoa. Tarvitset siis älylaitteen ja  keskusteluun mikilliset kuulokkeet.
Järjestää: Kainuun nuorisopalvelut

 

Tule luo!

Liikkuva nuorisotyön Tule luo -auto liikkuu talviloman ajan. Tule luo! autossa voi jutella, pelata, kuunnella musiikkia, kahvitella ja osallistua kaikkiin tai osaan järjestettyihin juttuihin juttuihin tai vaan hengailla. Auton juttuja voi seurata somessa tai voit soittaa p. 0452780172 ja antaa vinkkiä minne Tule luo! auton tulisi kaartaa parkkiin. Somesta löytyy siis paikat milloin ja missä auto on parkissa ja kuinka kauan aikaa. Tule luo! autosta löytyy 4H:n ohjaajien lisäksi kunnan ja seurakunnan nuorisotyöntekijöitä, ja vapaaehtoisia ihania ja lähestyttäviä aikuisia. Tule käymään jutulla!
Järjestää Kuhmon 4H yhdistys

Sanpchattuleluo20

 

Instagram  luotule

Facedooktuleluo

 

Lasten ja nuorten toiminnassa huomioitavaa

  • Yli 12 -vuotias tule toimintoihin maskin kanssa.
  • Ryhmä koko 20/hlö.
  • Toimintaan voi osallistua vain oireettomana.
  • Yleisiä suosituksia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä siivouksesta noudatetaan.
  • Tarpeetonta fyysistä kosketusta vältetään (esimerkiksi kättely ja halaaminen).
  • Huolehdimme myös turvaväleistä.
  • Välineiden ja tilojen puhtaudesta huolehditaan myös käyttäjien välillä.
  • Jos osallistujalle todetaan toiminnan aikana koronavirusinfektioon sopivia oireita, tulee hänet ohjata erilliseen tilaan odottamaan, että poistuminen toiminnasta on mahdollista. Huoltajaan otetaan tässä tilanteessa aina yhteys.