Tuupalan yhtenäiskoulu, puukoulu

Tuupalan yhtenäiskoulun puukoulussa opiskelevat vuosiluokkien 1-6 oppilaat.

Tuupalan puukoulu on Suomen ensimmäinen massiivipuuelementtitekniikalla rakennettu koulu. Puukoulu on rakennettu CLT-elementti- ja liimapuutekniikalla, rakentamisvaiheessa käytettiin Terve talo -kriteerejä ja rakennukset valmistettiin sääsuojassa. Katso rakennusvaiheita kuvaava video tästä.

Tuupalan päiväkoti ja vuosiluokat 1-6 muuttivat uuteen puukouluun helmikuussa 2018. Tuupalan päiväkodissa on 47 esikoululaista ja vuosiluokilla 1-6 on 320 oppilasta.

Koulussa on yleisopetusryhmien lisäksi pienluokkaopetusta. Koulun oppilashuoltohenkilöstöön kuuluvat kouluterveydenhoitaja, kuraattori ja koulupsykologi. Myös miekkarin palvelut ovat mahdollisia. Maltilliset ryhmäkoot mahdollistavat laadukkaan opetuksen. Työyhteisössä on kiva työskennellä. Yhteistyö kolmannen sektorin kanssa on toimivaa.

Tuupalan yhtenäiskoulun rakennukset sijaitsevat samassa pihapiirissä. Koulun piha-alueella on monipuolinen lähiliikuntapaikka areenoineen. Lähiliikuntapaikassa riittää vipinää aamusta iltaan. Urheilukenttä, jäähalli ja uimahalli sijaitsevat koulun läheisyydessä (n. 1 km), ja niitä hyödynnetään liikunnanopetuksessa.

Koulun arkeen ja ajankohtaisiin tapahtumiin voit tutustua koulun Instagram-tilillä https://www.instagram.com/tuupalan.alakoulu/