Kuhmon Elinvoimasampo (ELSA)

 

 

 

Kuhmon Elinvoimasampo (ELSA)- hankkeen tavoitteena on poluttaa hankeosallistujat palkkatyösuhteisiin yrityksiin, etsimme myös paikallisista yrityksistä piilotyöpaikkoja. Hankeosallistujia tuetaan ja autetaan yksilöllisesti etenemisessä työllisyyspoluilla. Hankkeessa on mahdollisuus osallistua mm. ammattitaitokartoitukseen ja lyhytkoulutuksiin. Lisäksi hankeosallistujat voivat suorittaa työelämässä tarvittavia korttikoulutuksia (ml. ammattipätevyydet). Hankkeessa tunnistetaan myös yrityksistä oppimisympäristöjä, joissa hankkeen kautta työllistyvä henkilö voi kehittää osaamistaan osana työtä. Tarvittaessa hankeosallistujille rakennetaan työpaikoilla tutkintosuorituksiin tähtääviä opinnollistamispolkuja.

Hanke on tarkoitettu kaikille yritystyöllistymistä lähellä oleville kuhmolaisille työttömille työnhakijoille. Voit ottaa suoraan yhteyttä hanketyöntekijöihin: Virpi Heikkinen 044 725 5239 tai Anne Huotari 044 725 5296. Voit myös ottaa yhteyttä hankkeeseen liittymisestä Kainuun TE-toimiston vastuuvirkailijaasi soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyyntö www.te-palvelut.fi -> Oma asiointi -palvelun kautta.

Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ja Euroopan Sosiaalirahasto yhdessä Kuhmon kaupungin ja Kuhmon Työvire ry:n kanssa. Hanke toteutetaan kolmen vuoden ajalla 1.1.2019- 31.12.2021. Hankkeen osatoteuttajana toimii Kuhmon Työvire ry.

Kuhmon ELSA- hankkeen kotisivuilta löydät lisätietoa hankkeesta: www.elsahanke.fi. Hankkeella on myös omat Facebook- sivut.

 

Kuhmon ELSA – hankkeessa syntyneistä työllistymis- ja opinnollistamispoluista on julkaistu sarjakuva, jossa joitakin esimerkkipolkuja kuvataan sarjakuvan keinoin. Sarjakuvan käsikirjoituksesta vastasi Pekka Lehtosaari ja piirtäjänä toimi Pete Korhonen.

Polkuja yrityksiin Kuhmossa- sarjakuva