Nuorten kesätyöt

Kuhmon kaupunki tukee nuoria kesätyön saamisessa. Kaupunki palkkaa n. 70 nuorta erilaisiin tehtäviin kaupunkiorganisaatiossa. Lisäksi kaupunki tukee kuhmolaisia nuoria kesätyöllistymisessä jakamalla kesätyöseteleitä.

Kesätyöt

Kuhmon kaupungin Kesätyöt oli haettavana 28.2.2018 saakka. Hakuehdot täyttäviä hakijoita oli 101.

Kesätyösetelit

Kuhmon kaupunki jakaa kesätyöseteleitä kesän 2018 kesätöiden tukemiseen. 250 euron kesätyösetelituen saa, kun kesätyöntekijä on:

  • kuhmolainen, 2000–2002 syntynyt nuori.
  • työnantaja on Kuhmossa toimiva yritys, yhteisö tai järjestö – ei kotitalous tai yksityishenkilö.
  • työsuhde kestää vähintään kaksi viikkoa, työaika on 30 h viikossa ja palkka on Tutustu työ elämään ja tienaa -ohjelman mukaisesti vähintään 335 euroa.
  • samalle nuorelle haetaan tukea vain kerran 1.5. – 31.8. välisenä aikana.
  • kesätyöntekijä ei ole yrittäjän/yrityksen omistajan perheenjäsen.
  • kesätyöntekijä ei ole samana kesänä ollut Kuhmon kaupungin kesätyöntekijänä.

Ohjeita kesätyösetelin hakemiseen

Jokainen kesätyösetelin saaja etsii työpaikan itse. Työpaikka voi olla yritys, yhdistys tai säätiö. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe tai yksityinen henkilö. Työn on kestettävä vähintään kaksi viikkoa ja siitä on maksettava ko. alan työehtosopimuksen mukainen palkka. Kaupunki maksaa kesätyöllistämisestä työnantajalle 250 euroa kesätyöseteliä vastaan.

Kun olet sopinut kesätyöpaikasta työnantajan kanssa, ilmoita linkin kautta omat tietosi ja työnantajan tiedot.
30.4. mennessä haetut kesätyösetelit jaetaan Tuupalan koulun ja Lukion kansliassa viikolla 19. Jos opiskelet jossain muualla, keästyöseteli lähetetään sinulle kotiosoitteeseen.

Jos työpaikkasi varmistuu myöhemmin, voi kesätyösetelin noutaa kaupungintalon infosta viikon kuluttua ilmoituslinkin lähettämisestä. Kesätyösetelilinkki sulkeutuu 11.6.2018.