TOKI-hanke –tuki, oppiminen, kehittäminen, inkluusio

TOKI-hanke on kaikkien Kainuun kuntien yhteinen esi- ja perusopetuksen hanke, jota rahoittaa Opetushallitus. TOKI-hankkeella tavoitellaan inklusiivisen toimintakulttuurin vahvistamista luomalla yhteinen ja yhtenäinen tuen toimintakulttuuri Kainuun esi- ja perusopetukseen. Hankkeen kesto on 1.8.2022 – 31.7.2023 ja sitä hallinnoi Kajaanin kaupunki.

Kainutlaatuinen työelämä tutuksi – tule kuulemaan lisää hankkeesta

Kainuussa on käynnistynyt Kainutlaatuinen työelämä tutuksi – hanke, jonka tavoitteena on saattaa välivuotta viettävät nuoret tulevaisuuden Kainuun työelämän sekä työelämään johtavien korkeakouluopintojen pariin. Hankkeen lähtökohtana on huoli Kainuuta uhkaavasta työvoima- ja osaajapulasta korkea-asteen tutkintoa vaativissa työtehtävissä. Maakunta menettää nuorta potentiaalia…

Sähköpostineuvonta osaksi Kuhmon kaupungin asiakaspalvelua

Kuhmon kaupungin asiakaspalvelussa on otettu käyttöön sähköposti, joka palvelee kuntalaisia. Myös palvelupyyntöjä voi lähettää kyseiseen sähköpostiin. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen: asiakaspalvelu@kuhmo.fi

Ilmoittautuminen esiopetukseen alkaa.

Uusien esioppilaiden ilmoittautuminen esiopetukseen on ajalla 1.2. - 8.2.2021. Esioppilaiden perheille postitetaan kirjeet viikolla 4. Esiopetuksen sivulta löytyy Tiedote Esiopetus lukuvuonna 2021 - 2022.

Koulut

Kuhmossa perusopetusta annetaan keskustassa sijaitsevalla yhtenäiskoululla (vuosiluokat 1-9) ja kahdella kyläkoululla (vuosiluokat 0-6).