Kuhmon kirjastokassipalvelu päättyy ja palautusluukku sulkeutuu 3.4. perjantaina

Kuhmon kirjastokassipalvelu päättyy ja palautusluukku sulkeutuu 3.4. perjantaina Aluehallintovirastot ovat ohjeistaneet kirjastoja luopumaan palautusluukun ja kirjastokassipalvelun käytöstä. Kirjastojen sulkemisen tavoitteena on ehkäistä koronatartuntojen etenemistä. Aluehallintovirasto näkee riskejä siinä, että kirjat kulkevat koronatartunnan saaneiden henkilöiden käsissä ja palautuvat uudelleen kiertoon muille…

Kuhmon kaupunki kartoittaa kaikkien yli 70-vuotiaiden avuntarpeen

Kuhmon kaupunki ottaa yhteyttä ja tavoittelee kaikkia yli 70-vuotiaita koronatilanteen johdosta. Puhelussa kerrotaan tuen ja avun mahdollisuuksista sekä varmistetaan samalla, että jokainen ikäihminen saa tarvitsemansa avun ja tuen poikkeusolojen aikana. Kuhmon kaupungilta asiointipalvelutarpeita kartoittavat Hilkka Komulainen, Jussi Heikkinen ja Irma Kilponen.

Puuhavinkkejä kotiin

Mitä tehdä kotona, kun koronavirus rajoittaa liikkumista ja kavereiden näkemistä? Kokoamme eri toimijoilta tulleita vinkkejä tälle sivulle. Löydät ehkä vinkkejä ja inspiraatiota kotiin niin isoille kuin pienillekin puuhailijoille.