Seutuliikenteen kesäaikataulukausi alkaa 3.6.2019

Kajaanin seudun joukkoliikenteen kesäaikataulukausi alkaa 3.6.2019. Suurin osa viime kesän liikenteestä pysyy ennallaan, mutta seutuliikenteessä luvassa on myös kokonaan uutta liikennettä. Samalla seutuliikenteessä tarkistetaan lippujen hintoja ja otetaan käyttöön Kelan tukema 44 matkan sarjalippu.

Kuhmon mökkiläisten tulevan kesän toimintaa

Kuhmon mökkitoimikunta piti kokouksen la 4.5.2019, jossa suunniteltiin tulevan kesän toimintaa. Luvassa on mm. Kostamuksen retki, Kuhmon Yrittäjien kesärieha -tapahtumaan osallistuminen sekä Sommelon Vienan Karjalan matkalle osallistuminen. Ohessa mökkiläistoimikunnan muistio.

Myytävänä Mäkikadun päiväkoti

Kuhmon kaupunki myy Mäkikadun päiväkodin rakennuksen tarjousten perusteella valintaperusteena korkein hinta. Myyjän asettama tavoitehinta on 20 000 €.

Hyvä arki -hankkeen opinnollistamismallille THL:n Sokra-hankkeen status

Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen päätoteuttajana hallinnoima Sokra-hanke on antanut Kuhmon kaupungin ja Kuhmon Työvire ry:n yhdessä toteuttamalle Hyvä arki-hankkeen opinnollistamismallille ”Osallisuuden palasen” ja ”Lupaavan käytännön”-statuksen. Opinnollistamisessa osaamisen kehittäminen tapahtuu muualla kuin perinteisessä oppilaitoksessa. Opinnollistaminen lisää työ- ja opiskeluvalmiuksia sekä tekee olemassa olevaa osaamista näkyväksi.

Osallistu Kilometrikisaan 1.5. – 22.9.2019

​Kuhmolaisia haastetaan osallistumaan koko kesän jatkuva Kilometrikisaan, joka on matalan kynnyksen ja hyvän mielen liikuntatempaus kaikille pyöräilijöille ikään ja kuntoon katsomatta. Maksuttomaan tempaukseen osallistuminen on mahdollista joko omassa tai Kuhmon kaupungin perustamassa Koko Kuhmo polkee -joukkueessa. Kisa käynnistyy vappuna ja kestää syyskuun 22. päivään saakka.

Kuhmo esillä Savon erämessuilla Kuopiossa pe-su 26. – 28.4.2019

Kuhmon kaupungin uunituoreet esitteet ovat jaossa Savon erämessuilla Kuopiossa pe-su 26.-28.4. Tule noutamaan omasi ja tapaamaan kaupungin edustajia Rekry Kainuun osastolle. Paikalla perjantaina kaupunginjohtaja Tytti Määttä ja koko messujen ajan yritysneuvoja Kari Malinen. Kaikkien messuosastolla kävijöiden ja sieltä kuvan ottaneiden…