Blogi: Ihmeellistä arkkitehtuuria Kuhmossa

Moni, joka ei ole koskaan Kuhmossa käynyt, luulee että täällä on vain pieni kylänraitti, jonka varrelta löytyvät ainoastaan ruokakauppa ja apteekki. Totuus on kuitenkin toinen; Kuhmo on kaupunki, josta löytyy persoonallista arkkitehtuuria enemmänkin! Nämä kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, tee vaikka arkkitehtuurikävely!

Kontionkatu yksisuuntaisena Kamarimusiikin ajan

Kontionkatu muuttuu yksisuuntaiseksi perjantaina 12.7. välillä Kuhmo-talo – Könninmäentie. Muutos on voimassa maanantaihin 29.7. saakka eli Kamarimusiikki festivaalien ajan.

Blogi: Koskien kunnostusta talkoovoimin – Ensikertalaisena talkoilemassa

Koskilla kalastaminen on minulle uusi laji, samoin koskien kunnostus. Olen kalastanut kyllä pienestä pitäen, mutta lajini ovat olleet pääosin onkiminen mato-ongella, virvelöinti ja verkkokalastus. Mukaan on tullut viime kesänä avomiehen uisteluvene, uusi tapa kalastaa tieyllä tapaa sekin. Talviverkkojen pitäminen on…

Tehostettua tarkkailua ilkivallan ehkäisemiseksi

Kuhmon kaupungin kiinteistöissä ilkivallan määrä on lisääntynyt ja muuttunut toistuvaksi. Kiinteistöjä on rikottu, katoille kiipeillään, paikkoja on sotkettu ja roskattu, mutta erityisen huolestuttavaa on tulen kanssa leikkiminen, jonka seuraukset voivat olla nopeasti tuhoisat. Havaintoja on myös alaikäisten päihteiden ja tupakkatuotteiden käytöstä ja välityksestä.

Urheilukeskuksen remontti on valmistunut

Urheilukeskuksen remontti on nyt valmis! Jalkapallokentälle on vaihdettu tekonurmi, jonka alta löytyy hiekka- ja kumirouhetäyte. Uusi kenttä on helppohoitoisempi, kuin vanha. Rajaukset pysyvät kirkkaina, kun ne eivät enää katoa nurmikonleikkuun yhteydessä. Myös vedenpoistoa on parannettu. Tämän johdosta pelikausi pitenee, sillä…