Vesihuoltolaitoksen asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset

Kuhmon kaupungin vesihuoltolaitoksen kotitalousasiakkaiden tyytyväisyyttä vesihuoltolaitoksen toimintaan selvitettiin vuonna 2018. Tutkimus toteutettiin puhelinhaastatteluina ja sen toteutti Taloustutkimus Oy.

Matkailuinfo Kuhmon kaupunginkirjastoon kevään aikana

Kuhmon kaupunginkirjaston (Pajakkakatu 2) palvelut laajenevat. Kevään aikana kirjastoon avataan Kuhmon kaupungin matkailuinfo. Kirjastossa on hyvät tilat matkailuinfolle, pitkät aukioloajat ja kirjaston henkilökunnalla on pitkäaikainen kokemus tietopalvelusta.

Kuhmon Elinvoimasampo (ELSA) –hanke aloitti 1.1.2019

Kuhmon kaupunki yhdessä Kuhmon Työvireen kanssa on käynnistänyt 1.1.2019 kolme vuotisen ELSA –hankkeen. Hankkeessa kehitetään Kuhmoon uudenlainen yritystyöllistämisen malli.

Kuhmossa hankkeelle on tarve, koska tällä hetkellä työnantajilla on työvoiman rekrytoinnissa haasteita - osa yrityksistä kokee jopa työvoimapulaa. Samaan aikaan Kuhmossa on työttömänä henkilöitä, joiden osaamisen kehittämisen ja mahdollisten tukitoimien avulla työllistyminen olisi mahdollista. Hankkeessa etsitään ratkaisuja työnhakijoiden poluttamisella työvoimapulasta kärsiviin yrityksiin Kuhmossa ja Sotkamossa.

Kuhmon kaupunki myy käytöstä poistettua ja tarpeetonta tavaraa

Kuhmon kaupunki myy käytöstä poistettua tavaraa kiertonet.fi –julkisen sektorin huutokauppapalvelussa. Palvelussa on tällä hetkellä myynnissä mm. puuntyöstökoneita ja keittiölaitteita. Kiertonet on julkisen sektorin huutokauppa netissä. Seuraavasti linkistä pääset Kuhmon kaupungin ilmoitukseen https://kiertonet.fi/tyokalut-ja-koneet/keittiolaitteet/astianpesukone-metos-minimaster-80-19179   Kaupungilla on varastoissa myös käytöstä poistettua pienempää…

Kuhmoon on nimitetty hyvinvointiaktivaattori

Kuhmon kaupungissa on aloittanut hyvinvointiaktivaattorin tehtävissä fysioterapeutti Riikka Kähkönen 1.11.2018 alkaen. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2019 saakka.

Kaupunginjohtaja Tytti Määtän uudenvuodenpuhe Kuhmo-talolla 31.12.2018

Hyvät kuhmolaiset, vapaa-ajan asukkaat, ystävät

Uutena vuotena on tapana muistella edellistä vuotta ja suunnitella tulevaa niin henkilökohtaisesti kuin yrityksissä ja organisaatioissa. Suunnittelu on tärkeää, sillä se tuo ennustettavuutta toimintaan. Ennustettavuus taas mahdollistaa turvallisuuden tunnetta. Turvallisuus on keskeinen osa hyvää elämää.

Olin pari viikkoa sitten edustamassa Kuhmoa ja Kainuuta Brysselin joulutorilla. Suomi faktoja esitellessäni puhe kääntyi välillä onnellisuuteen. YK:n onnellisuusraportin mukaan olemme maailman onnellisin kansa.

TET-jaksoni kaupungintalolla

Moi! Olen Jenny Kinnunen. Käyn Kuhmossa 9. luokkaa Tuupalan koululla. Mietin pitkään, että minne voisin mennä tet-harjoitteluun. Mielessäni pyöri monia eri vaihtoehtoja, mutta mikään ei oikein tuntunut hyvältä. Kaverini ehdotti minulle, että mennäänkö kaupungintalolle kumpikin eri viikoilla. Se kuulosti hyvältä,…