Uuden uimahallin sijainnista on valmistunut vaikutusten arviointi

Kuhmoon suunnitteilla olevan uuden uimahallin suunnittelutyö on edennyt sijainnin ennakkovaikutusten arviointiin. Sijainti tulee ratkaista varhaisessa vaiheessa valtion liikuntapaikkarahoituksen hakemisen vuoksi. Rahoitussuunnitelmailmoitus tulee jättää Pohjois-Suomen AVI:lle ennen vuoden vaihdetta.

Kainuun koronatilanne heikkenee – uusia suosituksia käyttöön

Kainuun soten, Pohjois-Suomen aluehallintoviraston, ELY-keskuksen ja THL:n edustajien muodostama koronakoordinaatioryhmä on kokouksessaan käsitellyt Kainuun epidemiatilannetta. Kainuussa ei täyty valtioneuvoston hybridistrategian mukaiset leviämisvaiheen kriteerit, mutta tilanne on nopeasti heikentynyt.

Kainuussa uusia tartuntoja 22 – Kuhmossa suositellaan maskien käyttöä

Keskiviikon ja torstain aikana Kainuussa todettiin yhteensä 22 uutta koronatartuntaa. Määrä on enemmän kuin viime viikolla yhteensä, kertoo Kainuun sote tiedotteessaan.

Kuhmon kaupungin varautumisen johtoryhmä suosittelee kuntalaisille kasvomaskin käyttöä. Myös Kuhmon lukiossa ja yläkoulussa on maskisuositus ennen joululomille siirtymistä.

Ilmoittaudu mukaan 13.12. järjestettävään Kalastusmatkailufoorumiin

Kalastusmatkailufoorumi järjestetään maanantaina 13.12. klo 10.00 – 16.30. Tervetulleita kaikki kalastusmatkailun parissa työskentelevät yritykset ja sidosryhmät sekä kalastusmatkailuyrityksen perustamista suunnittelevat tai yrityksen kalastustuotteita kehittelevät toimijat. Lounas ja kahvitukset tarjotaan osallistujille. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täältä!

Pysy pystyssä – Turvallisin askelin talveen

Liukastuminen on jalankulkijoiden yleisin tapaturma talviliikenteessä. Jalankulkijan oma varovaisuus, kiireen välttäminen, liukuesteiden ja oikeanlaisten kenkien käyttäminen liukkailla keleillä sekä jalankulkuväylien hyvä kunnossapito parantavat turvallisuutta ja ehkäisevät liukastumista. Yleisimpiä riskipaikkoja ovat muun muassa oma piha, työpaikan parkkipaikka sekä suojatiet liukkaiden ajourien…

Koronatilanne Kainuussa rauhallinen

Viime päivät Kainuussa on todettu 1 - 2 koronatartuntaa vuorokaudessa. Yleistilanne on rauhallinen ja ilmaantuvuus on koko maan alhaisin; tällä hetkellä 58,5/100 000 asukasta/14 vrk.