Kuhmon harrastetapahtuma 2022

Harrastetapahtuma on Kuhmon kaupungin tarjoama mahdollisuus vapaa-ajantoimijoille tuoda esille heidän omaa toimintaansa!
Vapaa-ajantoimija voi olla kyläyhdistys, kansanterveysjärjestö, liikuntaseura tai taiteen parissa toimiva järjestäytynyt- tai vapaaryhmä.
Tapahtuma toteutetaan Kuhmon taiteiden yön yhteydessä, Kontion kentän alueella.

Pelituen E-neuvonta pelaajille ja läheisille

Aiheuttaako pelaaminen tai sosiaalinen media huolta? Haluaisitko keskustella omasta, perheesi tai läheisesi rahapelaamisesta, digipelaamisesta tai netin käytöstä ammattilaisen tai muiden samassa tilanteessa olevien kanssa?

Fiksun mopoilun ohjelma -hanke on käynnistynyt

Kuhmo on mukana Fiksun mopoilun ohjelma -hankkeessa.
Hankkeessa toteutetaan kyselyt mopoilusta sekä nuorille, että heidän huoltajilleen. Kevään ja kesän aikana kyselyistä saatujen tulosten, selvitysten ja haastattelujen pohjalta muodostetaan kuhunkin kuntaan oma Fiksun mopoilun ohjelma.

Kainutlaatuinen työelämä tutuksi – tule kuulemaan lisää hankkeesta

Kainuussa on käynnistynyt Kainutlaatuinen työelämä tutuksi – hanke, jonka tavoitteena on saattaa välivuotta viettävät nuoret tulevaisuuden Kainuun työelämän sekä työelämään johtavien korkeakouluopintojen pariin. Hankkeen lähtökohtana on huoli Kainuuta uhkaavasta työvoima- ja osaajapulasta korkea-asteen tutkintoa vaativissa työtehtävissä. Maakunta menettää nuorta potentiaalia…

Nuorten työmahdollisuus

Nuori haluatko työskennellä ja opiskella Kuhmossa? Haluatko omaa rahaa käyttöösi tai haluatko kokemusta työnteosta tai eri ammateista. Haluatko jo nyt "jalkaa oven väliin" parantaaksesi työmahdollisuuksiasi Kuhmossa. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus, sillä tuomme tykösi työtä tarjoavat työpaikat vuosittaisten Kuhmon Nuorten rekrymessujen avulla.

Nuorisotila

Nuorisotilat ovat maksuttomia nuorten kohtaamispaikkoja, joissa nuoret voivat vapaa-ajallaan tavata ikäisiään turvallisessa ympäristössä.

Ankkuri kuvina

Sisäänkäynti                                                        Tehtyjä töitä                Bassokitaran valmistus                                      Jousipyssy, uusiokäyttöä vanhoille suksille                 

Starttivalmennus

Starttivalmennus Starttivalmennus on palvelu, joka antaa tukea ja valmiuksia opiskeluun ja urasuunnitelmiin sekä tukea arjen sujuvuuteen, mielekästä tekemistä ja ohjausta palveluihin. Starttivalmennuksessa on sekä henkilökohtaista ohjausta että ryhmätoimintaa. Starttivalmennus on tarkoitettu alle 29 -vuotiaille. Startti on välivaihe nuorten omien polkujen…