Muuttajalle

Täyttä elämää metsän ja kulttuurin valtakunnassa Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, erityisesti kamarimusiikista ja Kalevalasta, sekä yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvän jakamista, osaamista ja laatua. Kuhmo kutsuu viihtymään ja aistimaan tunnelmaansa. Rajapitäjän mielenkiintoinen…

Tervetuloa Kuhmoon!

Täyttä elämää metsän ja kulttuurin valtakunnassa.

Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, erityisesti kamarimusiikista ja Kalevalasta, sekä yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvän jakamista, osaamista ja laatua.

Kuhmo kutsuu viihtymään ja aistimaan tunnelmaansa. Rajapitäjän mielenkiintoinen ympäristö sekä idän ja lännen kulttuurin kohtaaminen luovat kuntaamme erityisyyttä. Kuhmon kaupunki ja kuhmolaiset yritykset tarjoavat mielenkiintoisia työpaikkoja eri toimialoilta.

Nauti palveluistamme, tapahtumistamme, nähtävyyksistämme ja käyntikohteistamme. Tutustu puhtaaseen monimuotoiseen luontoon ja välkehtivien vesien mahdollisuuksiin. Viivy hetki tai jää pitemmäksi aikaa. Kuhmon matkailuneuvonta sijaitsee kaupunginkirjastolla.