Kuhmon kirjasto ja apteekki yhteistyöhön lääkkeiden kotiinkuljetuksessa

Kuhmon kirjastoauto ja Kuhmon apteekki lisäävät palvelutarjontaansa ja aloittavat yhteistyön lääkkeiden toimittamisessa kirjastoauton mukana asiakkaille. Kuhmon taajama-alueen ulkopuolella asuvilla on mahdollisuus tilata 1.11. alkaen Kuhmon apteekista resepti- ja itsehoitolääkkeitä sekä muita apteekkituotteita toimitettavaksi kirjastoauton mukana. Tilaukset noudetaan kirjastoauton reitillä olevilta…

Kuhmon kaupunki ja Woodpolis kehittävät uutta mallia puiseen soterakentamiseen

Kuhmossa rakennetaan parhaillaan muunneltavissa olevaa puista tilaelementtiä, josta haetaan vaihtoehtoista mallia sote-rakentamisen tarpeisiin. Uutta rakennettavassa mallissa on sen muunneltavuus, sillä sen käyttötarkoitusta on helppo muuttaa potilashuoneesta esimerkiksi tuetun asumisen asunnoksi. Rakentaminen tapahtuu osana Kuhmon puinen sote-asema – Kestävää sote-rakentamista Kainuusta-hanketta, joka on käynnissä elokuun 2022 loppuun asti. Hanketta tukee Ympäristöministeriön puurakentamisen ohjelma.

Sähköpostineuvonta osaksi Kuhmon kaupungin asiakaspalvelua

Kuhmon kaupungin asiakaspalvelussa on otettu käyttöön sähköposti, joka palvelee kuntalaisia. Myös palvelupyyntöjä voi lähettää kyseiseen sähköpostiin. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen: asiakaspalvelu@kuhmo.fi

Varaudu helteeseen – kuumuus voi aiheuttaa terveyshaittoja

Sääennusteiden mukaan tukalat helteet jatkuvat Kainuussa vielä useamman päivän. Lämmintä on luvassa tämän jälkeenkin. Ikääntyneet, pitkäaikaissairaat, riskiryhmiin kuuluvat ihmiset ja pienet lapset ovat erityisen alttiita helteen haitoille. Voimakkaat helteet voivat kuitenkin olla terveysriski kenelle tahansa, jos kuumuuden vaikutuksilta ei suojauduta riittävästi.

Kainuun soten pandemiasivusto avautunut

Kainuun sote on avannut COVID-19 koronavirusta käsittelevät infosivut. Sivulle on koottu kaikki koronavirusta käsittelevät tiedotteet. Ota sivusto seurantaasi!