Harrastemessut toteutettiin koulupäivänä

Valtakunnallista harrastusviikkoa vietetään 28.8 – 3.9.2023. Harrastusviikon tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori löytää itselleen mieleisen harrastuksen – oli se sitten lukemista, liikkumista, piirtämistä tai metsässä käyskentelyä. Kaikki harrastukset ovat yhtä tärkeitä.

Tervetuloa rekrymessuille 1.11.

Kuhmon viidennet rekrymessut pidetään tiistaina 1.11.2022. Messuilla esitellään Kuhmon työpaikkoja ja opiskelumahdollisuuksia niin nuorille kuin aikuisillekin. Nuorten osuus pidetään Tuupalan kivikoulun 4. kerroksessa: – 9. luokat: klo 9.00-9.45 ja klo 10.00-10.40 – 8. luokat: klo 11.00-11.45 – lukiolaiset ja muut…

Musiikki on olennainen osa Kuhmon perusopetusta

Hyvälle kulttuurikaupungille on varmasti monta erilaista ja toimivaa määritelmää. On tärkeää, että kaupungissa on monipuolista kulttuurielämää ja paljon erilaisia tapahtumia. Mutta yhtä lailla tärkeää on se, kuinka kulttuuri on ihmisten jokapäiväisessä arjessa mukana.

Perusopetus

Kuhmon kaupungin perusopetus on osa Kasvun ja oppimisen palvelualuetta. Kuhmossa perusopetusta annetaan keskustan Tuupalan yhtenäiskoululla sekä Hietaperän ja Lentuan kyläkouluilla.