Omatoimessa käyttöhäiriöitä

Omatoimikirjastoon kirjautumisessa on ollut häiriöitä. Kortinlukija on vaihdettu. Mahdollisista häiriöistä pyydämme ilmoittamaan kirjastolle.

Lautapeli-illat syksyllä

Lautapeli-iltoja järjestetään keskiviikkoisin, 5.10., 19.10., 2.11., 16.11., 30.11. ja 14.12. klo 17. Tule mukaan pelaamaan, ohjaaja paikalla!  

Kuhmon varhaiskasvatuksen asiakaskysely 2021 Kyselyn tuloksia ja kehittämiskohteita

Asiakasperheet ovat vastanneet kyselyyn sähköisellä lomakkeella helmikuussa 2021. Kyselyyn vastasi 50 asiakasta, kun asiakasperheitä varhaiskasvatuksessa oli tuolloin 178
Asiakaskyselyn kysymykset olivat viisiasteikkoisia monivalintakysymyksiä. Lisäksi vastaajat ovat voineet kirjoittaa avoimesti kommentteja ja kehittämistoiveita.

Te -palvelujen siirtäminen kunnille etenee

Hallituksen linjaukset puoliväli- ja kehysriihessä -asiakirja on julkaistu valtioneuvoston sivulla. Näiden linjausten mukaan hallitus päätti puoliväliriihessä jatkaa valmistelua TE-palvelujen siirtämiseksi kunnille. Siirron yhteydessä luodaan rahoitusmalli, joka kannustaa kuntia kehittämään toimintaansa työllisyyttä edistäväksi siten, että uudistuksella saavutetaan 7 000–10 000 lisätyöllistä.…

Mäkikatu

Mäkikadun päiväkodin ilmakuvat