Tule mukaan esteettömyyskartoitukseen 13. maaliskuuta

Kuhmon vanhus- ja vammaisneuvosto järjestää maanantaina 13.3. keskusta-alueella esteettömyyskartoituksen. Kartoitus alkaa kokoontumisella kaupungintalolle (neuvotteluhuone Joki) klo 10. Kaikki esteettömyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan!

Esteettömyyskartoitus 31. elokuuta – Tervetuloa mukaan!

Kuhmon vanhus- ja vammaisneuvosto järjestää 31. elokuuta keskusta-alueen eri kohteissa esteettömyyskartoituksen. Kartoitus alkaa kokoontumisella Tarinatuvalle (Rajakatu 52) klo 10. Kaikki esteettömyydestä kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan! Toinen esteettömyyskartoitus järjestetään talviolosuhteissa ensi kevään aikana. Kartoituksen avulla saadaan tietoa siitä, kuinka tietyt…

Tiedote 3/2022 Elinvoimaa matkailusta – Kuhmo Suomussalmi

Hankkeen toimenpiteillä tähdätään pitemmällä aikajänteellä alueen tunnettuuden ja vetovoimaisuuden kasvattamiseen. Tavoitteena on, että myös yksittäiset matkailijat löytävät palvelut vaivattomasti. Hankkeessa luodaan pohjaa matkailun kehitykseen. Hankkeessa on 5 eri työpakettia, jotka ovat: 1. digitaalisuus, 2. esteettömyys, 3. vaellus- ja kulttuurireitit, 4. kalastusmatkailun kehittäminen ja 5. asiakasosaamisen kehittäminen. Hanke on kahden kunnan yhteishanke, jossa Kuhmon kaupunki toimii hankkeen päätoteuttajana ja Suomussalmen kunta osatoteuttajana. Hankkeen tavoitteena on, että matkailijamäärät kasvavat yhdessä Arctic Lakeland – Kainuun kanssa tehtävissä työssä.