PTV-mallisivu

Tämä on sisältötekstiä. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec sed odio dui. Maecenas faucibus mollis interdum. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Tässä mallit listausnäkymistä

Palvelut:
https://www.kuhmo.fi/ptv-palvelut/

Organisaatiot:
https://www.kuhmo.fi/ptv-organisaatiot/

Verkkoasiointikanavat:
https://www.kuhmo.fi/ptv-verkkoasiointikanavat/

Puhelinasiointikanavat:
https://www.kuhmo.fi/ptv-puhelinasiointikanavat/

Tulostettavat lomakkeet:
https://www.kuhmo.fi/ptv-tulostettavat-lomakkeet/

Palvelupisteet:
https://www.kuhmo.fi/ptv-palvelupisteet/

Verkkosivut:
https://www.kuhmo.fi/ptv-verkkosivut/

Alla on malli PTV-nostoista.

Kuhmon kaupunginkirjasto

Kirjastossa on lehtislukusali, lasten ja nuorten osasto, aikuisten osasto, musiikkiosasto ja kotiseutukokoelma. Lehtilukusalissa ovat luettavissa tilattut sanoma- ja aikakausilehdet. Aikakausilehtiä voi myös lainata. Lukusalilla voi myös lukea sähköisiä lehtiä. Lasten ja nuorten osastolla voi lainata kirjoja, lehtiä, pelejä, DVD -elokuvia, äänikirjoja ja musiikki- ja satuäänitteitä. Aikuisten osastolla on lainattavissa tieto- ja kaunokirjallisuutta ja kielikursseja. Musiikkiosastolla on lainattavissa musiikkiirjoja, levyjä, nuotteja ja aikuisten DVD:t. Kotiseutuosastolla on Kuhmoon liittyvää kirjallisuutta, jota ei lanata. Kirjastossa on kokoustiloja, internet päätteitä, kopiokone/skanneri, langaton verkko, näyttelytilat, kirjojen kierrätyspiste.

Osoitteet

Pajakkakatu 2
88900 KUHMO

Palveluajat

Puhelinnumerot

Verkkopalvelut 

Sähköposti

Lukiokoulutuksen opinto-ohjaus

Kuhmon yhteislukion opinto-ohjaaja Päivi Kähkönen ohjaa lukiolaisia sekä henkilökohtaisesti että opinto-ohjauksen kursseilla. Häneen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse (paivi.j.kahkonen@kuhmo.fi), puhelimitse (044 - 081 9998) ja Wilman välityksellä. Lisäksi ryhmänohjaajat tapaavat jokaisen ohjausryhmänsä opiskelijan hnekilökohtaisesti vähintään kolme kertaa lukuvuodessa. Jokaiselle lukiolaiselle on varattu kaksi tuntia lukuvuodessa tapaamisiin opinto-ohjaajan kanssa. Tarvittaessa tapaamisaikoja on mahdollista järjestää enemmänkin.

Opinto-ohjausta annetaan sekä henkilökohtaisesti että kursseilla. Kuhmon yhteislukion opinto-ohjaukseen kuuluvat vierailut eri oppilaitoksissa Kuhmon ulkopuolella, mm. Kajaanissa, Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä sekä pääkaupunkiseudulla. Lisäksi koululla vierailee alumneja kertomassa omasta opiskelustaan ja ammatistaan. Kuhmon yhteislukiossa opintonsa aloittavat nuoret opiskelevat ensimmäisenä vuonna kaksi opinto-ohjauksen kurssia: pakollisen op1-kurssin sekä koulukohtaisen op3-kurssin, jolla mm. käydään läpi lukio-opinnoissa käytettäviä tietokoneohjelmia.

Ehdot ja kriteerit

Opinto-ohjaaja tapaa jokaisen lukiolaisen henkilökohtaisesti vähintään kerran lukuvuodessa. Hän on tavattavissa lukiolla päivittäin ja ajanvaraus sujuu helposti joko puhelimitse, Wilmassa tai sähköpostitse.