Kuhmon kaupunki on mukana SuomiAreenassa – Rajakunnat esittäytyvät Porin Kansalaistorilla


Perinteinen SuomiAreena-keskustelutapahtuma järjestetään Porissa juhannuksen jälkeisellä viikolla ja tällä kertaa Kuhmon kaupunki on myös mukana tapahtumassa. Kuhmo osallistuu muiden Rajakuntahankkeen kuntien kanssa Kansalaistorin ohjelmaan. Rajakuntien yhteisellä esittelypisteellä kävijät pääsevät virtuaalivierailulle paikan päälle kuntiin. SuomiAreenassa tavoitteena on kertoa kävijöille meidän elinvoimastamme ja rajaseudun elinvoimaisuuden merkityksestä koko Suomelle ja Euroopalle.

Visit Kuhmon virtuaaliesittelyn lisäksi Kansalaistorilla on jaossa mm. Kuhmon ja Wild Taigan esitteitä. Rajakuntahankkeessa on mukana Kuhmon lisäksi 11 kuntaa, yhtenäinen kuntaketju ulottuu tällä hetkellä jo Savukoskelta Ruokolahdelle. Kainuun liiton ja kuntien yhdessä rahoittaman rajakuntahankkeen tavoitteena on lisätä rajaseudun näkyvyyttä yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa ja luoda kunnille samalla luontevaa, verkostomaista yhteistyötä.

SuomiAreena järjestetään Porissa 25.-28. kesäkuuta, Kansalaistorin pääsymaksuton tapahtuma on avoinna tiistaista torstaihin klo 10-17 ja perjantaina 28.6. klo 10-15. Tapahtumasisältöjä välitetään laajasti MTV:n kanavilla, lisätietoa tapahtumasta osoitteesta suomiareena.fi. Kuhmoa edustaa paikan päällä vt. hallintojohtaja Pinja Kyllönen.

Lisätietoja

Juhana Juntunen
Kaupunginjohtaja
p. 044 7255 222
juhana.juntunen@kuhmo.fi

 

Sari Sirkkiä
hankepäällikkö
”Vaikuttavampaa yhteistyötä rajakaupungeissa ja -kunnissa”
p. 0400961717

 

#rajakuntahanke