Kuhmon kaupunki on aloittanut lyhytvideomarkkinoinnin Karu Filmsin kanssa


Kuhmon kaupunki on aloittanut lyhytvideomarkkinoinnin pilotoinnin videotuotantoyhtiö Karu Films Oy:n kanssa. Videosarja aloitettiin maanantaina 1.7. vauhdikkaasti Kuhmon pilisrinkivideolla. Lyhytvideomarkkinoinnin ja sisällöntuotannon avulla tuodaan esille Kuhmon mahdollisuuksia mm. työllisyyden, harrastus- ja vapaa-ajantoimintojen, matkailun ja yrittämisen näkökulmasta.

Videotuotannon hankinta ja suunnittelutyö tehtiin yhteistyössä paluumuuttajia Kuhmoon haalivan Osaajia Kuhmon yrityksiin -hankkeen, Yhdistystoiminnan kehittämishankkeen ja Kuhmon kaupungin viestinnän kanssa. Kaupungin viestinnän tekijöille saadaan myös koulutusta lyhytvideomarkkinoinnin tuotannosta ja jatkossa on tarkoitus tuottaa videoita myös omana toimintana.

Karu Filmsin yksi perustajajäsenistä on kuhmolaislähtöinen Antti Seppänen, jonka kotiseuturakkaus näkyy videokonseptien suunnittelussa vahvasti. Yritys on alansa huippuja Suomessa ja heidän tuotantojaan voi nähdä mm. Ylen ohjelmasisällöissä, Ilveksen lätkäotteluissa ja monissa mainoksissa.

– Sanotaan, että mies voi lähteä Kuhmosta, mutta Kuhmo ei miehestä. On mahtavaa päästä palaamaan juurille ja olla osallisena oman kotikaupungin viestinnän elävöittämisessä. Kuhmohan on monella tapaa uniikki paikka asua sekä vierailla ja monelle suomalaisellekin kätketty aarre löydettäväksi. Hienoa siis, että Kuhmossa ollaan ylpeitä siitä mitä ollaan, mistä ollaan ja annetaan sen kuulua! -Antti Seppänen, Karu Films

Luvassa on mielenkiintoisia ja erilaisia pätkiä Kuhmon luontokohteista, tapahtumista, yrityksistä, yhdistyksistä ja monesta muusta. Lyhytvideoita pääsee katsomaan TikTokissa ja Instagramissa @kuhmonkaupunki ja Facebookissa Kuhmon kaupungin tilillä.

 

Lisätietoja

Anne Huotari, projektipäällikkö, OSKU-hanke
p. 040 612 4835, anne.huotari@kuhmo.fi

Katri Konttinen, projektipäällikkö, Kuhmon Yhdistystoiminnan kehittämishanke
p. 040 621 0437, katri.konttinen@kuhmo.fi

Inka Makkonen, viestintä- ja matkailukoordinaattori, Kuhmon kaupunki
p. 040 624 5472, inka.makkonen@kuhmo.fi

Antti Seppänen, luova tuottaja, Karu Films Oy
p. 040 836 1020, antti@karufilms.com