Kilometrikisa 2024 on käynnistynyt


Valtakunnallinen Kilometrikisa 2024 käynnistyi vappuna 1.5.2024.
Kaikille avoin Meijän Kuhmo pyöräilee -joukkue on jälleen mukana keräämässä pyöräilykilometrejä Kuhmon yhteiseksi hyväksi. Luvassa on leikkimielistä kisailua, yhteisöllisyyttä ja kunnon kohentamista! Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton.

Kilometrikisa 2024 poljetaan 1.5.–30.9.2024. Kertyneet kilometrit kirjataan kilometrikisa.fi -sivulle, johon jokaisen kisaan osallistuvan tulee kirjautua henkilökohtaisesti. Meijän Kuhmo pyöräilee -joukkue koostuu henkilöistä, joille ei ole tarjolla omaa joukkuetta esimerkiksi työpaikan, urheiluseuran tai ystäväporukan toimesta. Leikkimielisessä kisassa kilpaillaan siitä, mikä joukkue polkee eniten kilometrejä ja/tai minuutteja.

  • Etusivulla www.kilometrikisa.fi oikeassa yläkulmassa on kohta Rekisteröidy. Jos sinulla ei ole aikaisempaa käyttäjätunnusta, rekisteröimällä pääset syöttämään omat tietosi. Suora linkki rekisteröitymissivulle
  • Kun olet Rekisteröitynyt, Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi tilillesi. Tämän jälkeen voit liittyä Meijän Kuhmo pyöräilee -joukkueeseen. Joukkueeseen pääset kirjautumaan tunnuksella Meijänkuhmo2024
  • Valitsemalla Kuhmon kerättävien kilometrien kuntasarjan kohdekunnaksi, kartutat Kuhmon yhteistä kilometrimäärää.
  • Ellet halua esiintyä joukkueessa omalla nimelläsi, valitse itsellesi nimimerkki, joka näkyy julkisesti.
  • Mikäli käytössäsi on sähköpyörä, ruksaa kohta: Kyllä, ajan sähköavusteisella polkupyörällä. Tällöin saat mahdollisuuden kirjata minkä tahansa päivän kirjauksen joko tavallisella tai sähköpyörällä.
  • Kilometrikisan kirjautumissivulla voit yhdistää Strava- tai Polar-tilisi Kilometrikisaan, jolloin kilometrit ja minuutit siirtyvät automaattisesti Kilometrikisan kirjanpitoon. Mikäli käytössäsi ei ole edellä mainittuja sovelluksia tai et halua tehdä kytkentää, kertyneet kilometrit voi kirjata takautuvasti Kilometrikisa.fi-sivulla omalla nimellä olevalla välilehdellä. Suorituksia ei tarvitse syöttää järjestelmään päivittäin.
  • Kun kirjaat kilometrejäsi, valitse www.kilometrikisa.fi -sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu. Sinulle avautuu Kirjaa kilometrisi punaisenoranssi palkki tai voit kirjata kilometrisi myös nimesi kohdalla olevasta alasvetolaatikosta.
  • Kaikki pyöräilykilometrit huomioidaan olipa kyseessä hyötyajo, hupiajelu tai kuntolenkki.

Kilometrikisa houkuttelee pyörän selkään kaiken kuntoiset

Pyöräilyyn kannustavan Kilometrikisan etu on, että siihen osallistuminen ei vaadi erityisiä taitoja ja lähes jokaiselta suomalaiselta löytyy pyörä. Pyöräily on helppoa ja mukavaa, kun vauhdin voi säätää oman kunnon mukaan.

Kilometrikisa on tehty toiminnoiltaan mahdollisimman yksinkertaiseksi. Kilometrien ja minuuttien kerääminen kannustavat lisäämään pyöräilyä. Pieni kisailu joukkuekavereiden kanssa tuo tunnetta ryhmään kuulumisesta ja joukkuehengestä.

Pyöräilemällä saat hyvinvointivaikutuksia sekä itsellesi että ympäristöllesi.

Leikkimielisessä kisassa osallistujien kesken arvontapalkintoja

Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton. Järjestäjänä toimii Pyöräilykuntien verkosto ry.

Järjestäjä arpoo palkintoja kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan parhaat joukkueet. Jokaiselle osallistujalle on varmasti luvassa kohonnutta kuntoa ja hyvää mieltä. Kuukausipalkinnot arvotaan kunkin kisakuukauden päätteeksi ja voittajien nimet julkaistaan tällä sivulla. Arvontavoittajiin järjestäjä on yhteydessä myös sähköpostitse. Jos henkilöä ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, niin palkinto arvotaan uudelleen.

 

Meijän Kuhmo pyöräilee -joukkueen Kilometrikisaan on ilmoittanut hyvinvointiaktivaattori Riikka Kähkönen, joka toimii myös joukkueen kapteenina. Esimerkiksi kirjautumiseen liittyvissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse riikka.kahkonen@kuhmo.fi tai puhelimitse virka-aikana 044 725 5423.

Lisätietoja löytyy ja kirjautuminen tapahtuu Kilometrikisa-sivustolla

Tervetuloa mukaan!