Lasten liike -ohjaajakoulutus Kuhmossa

Lasten Liikkeen tavoite on lisätä kaikkien lasten mahdollisuuksia osallistua laadukkaaseen liikunta- ja harrastustoimintaan. Lasten Liike -koulutukset auttavat tavoitteen toteutumista antamalla ohjaajille monipuolista tietoa ja työkaluja ohjaamisen tueksi.

Kilometrikisa 2024 on käynnistynyt

Valtakunnallinen Kilometrikisa 2024 käynnistyi vappuna 1.5.2024.
Kaikille avoin Meijän Kuhmo pyöräilee -joukkue on jälleen mukana keräämässä pyöräilykilometrejä Kuhmon yhteiseksi hyväksi. Luvassa on leikkimielistä kisailua, yhteisöllisyyttä ja kunnon kohentamista! Kilometrikisa on kaikille osallistujille maksuton.

Maastopyöräilyreitti -hanke

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt hanketukea Euroopan maaseuturahastosta 2023-2027 Maastopyöräilyreitti -hankkeellemme.

Latuja pois käytöstä 8.4. alkaen

Hepokankaan alueella tehdään pyöräreitin saneerauksia 8.4.2024 alkaen, jonka vuoksi karttaan merkatut ladut ovat loppukevään pois käytöstä. Maastossa työmaa-alue on merkattu pukeilla, joilla hiihtäjien tuleminen suljetuille laduille estetään.  

Ulkoliikuntapaikkojen hakeminen kesälle

Kuhmon kaupungin ulkoliikuntapaikkoja voi nyt hakea kesälle 2024. Ulkoliikuntapaikkojen hakemus löytyy täältä. Hakemukset tulee jättää 14.4.2024 mennessä. Lisätietoja: Tero Uhlbäck, tero.uhlback@kuhmo.fi  

Tönölän lammelle on kunnostettu ulkojää

Kalevalan liikuntakeskuksen vieressä olevalle Tönölän lammelle on kunnostettu ulkojää. Ulkojää on 300 metriä pitkä. Käyttäjiä pyydetään ottamaan huomioon jään kunnossa, että kyseessä on luonnon jää. Kalevalan hiihtokeskuksen pukutilat ja wc:t ovat avoinna arkisin.   Kunnostettuja ulkojäitä Kuhmon taajamasta löytyy myös…

Monitoimireitit

Kuhmon kaupunki muistuttaa monitoimireitin käyttäjiä monitoimireitin säännöistä. Reitin ladun puoli on tarkoitettu perinteisen hiihtäjille ja reitin keskiosa luisteluhiihtäjille. Muiden liikkujien toivoisimme käyttävän ladun vastakkaista laitaa ja välttämään reitin keskiosaa. Lue lisää Kuhmon talviliikunnasta ja reiteistä. Liikunnan iloa kaikille reittien käyttäjille!

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista terveysneuvontaa. Palvelu on tarkoitettu kaiken ikäisille ja se on maksutonta tukea, jotta saisit liikkumisen osaksi arkeasi.
Liikuntaneuvonta on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat lisää liikettä päiviisi tai tiedät, että elintavoissasi on korjaamisen varaa. Saat tukea ja vinkkejä liikkumiseen, hyvään ravitsemukseen, uneen ja palautumiseen.
Liikuntaneuvonnan prosessin kesto määräytyy oman tarpeesi perusteella. Tyypillisimmin asiakassuhde kestää 4-12 kuukautta.
Ota rohkeasti yhteyttä liikuntaneuvoja Jussi Heikkiseen ja sovi aika ensimmäiselle tapaamiskerralle!