Kuhmon liikuntapaikkakyselyn kooste valmistui

Kuhmon kaupunki on aloittanut Liikuntasuunnitelman laatimisen kartoittamalla kuntalaisten mielipiteitä ja toiveita liikuntapaikkoihin liittyen. Liikuntasuunnitelma tulee olemaan laaja asiakirja, jossa kuvataan kaupungin nykyhetken tilannetta sekä asetetaan kehittämistavoitteita tuleville vuosille. Liikuntapaikat ovat yksi suunnitelman osa-alue.

Kuhmolaiset arvostavat kaikille avoimia ja yhteisöllisiä liikuntaympäristöjä, kuten lähi- ja luontoliikunta-alueita, merkityksellisimpinä liikuntapaikkoina. Eniten kritiikki kohdistuu avoimessa kyselyssä kuntosaleihin ja uimahalliin, urheiluseurojen osalta sisäliikuntatiloihin.

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista terveysneuvontaa. Palvelu on tarkoitettu kaiken ikäisille ja se on maksutonta tukea, jotta saisit liikkumisen osaksi arkeasi.
Liikuntaneuvonta on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat lisää liikettä päiviisi tai tiedät, että elintavoissasi on korjaamisen varaa. Saat tukea ja vinkkejä liikkumiseen, hyvään ravitsemukseen, uneen ja palautumiseen.
Liikuntaneuvonnan prosessin kesto määräytyy oman tarpeesi perusteella. Tyypillisimmin asiakassuhde kestää 4-12 kuukautta.
Ota rohkeasti yhteyttä liikuntaneuvoja Jussi Heikkiseen ja sovi aika ensimmäiselle tapaamiskerralle!

Ruukinrannan uimapaviljonki avataan 5.6.

Ruukinrannan uimapaviljonki on taas avoinna kesäkauden 5.6. alkaen seuraavasti: ma-pe klo 7:30-21:00 la-su klo 9:00-21:00 Ruukinrannan uimaranta sijaitsee aivan Kuhmon keskustasta, heti Kuhmo-talon takana. Paikoitus alueelle Kainuuntieltä. Rannalla ei ole uinninvalvontaa.

Latujen ylläpito on lopetettu

Kuhmon kaupungin ylläpitämien latujen ylläpito on lopetettu tältä talvikaudelta 25.4.2023. Kiitos kaikille latujen käyttäjille kuluneesta hiihtokaudesta. Ensi vuonna taas uudestaan!  

Erityislasten elämysaamupäivässä 15.4. esitellään Kuhmon harrastusmahdollisuuksia

Kuhmon kaupunki järjestää yhteistyössä paikallisten harrastusten tarjoajien sekä Kainuun Liikunnan kanssa erityislasten elämysaamupäivän lauantaina 15.4. klo 9-11. Tapahtuma pidetään Tuupalan puukoulun liikuntasalissa ja myös pihalle on järjestetty toimintaa. Tapahtumassa kuhmolaiset harrastustoimijat esittelevät erityistä tukea tarvitseville lapsille ja heidän vanhemmilleen lajejaan,…

Yhdistysten suunnitteluilta 30.3.

Hyvä kuhmolainen yhdistystoimija, tervetuloa kuhmolaisten harrastusten tarjoajien suunnitteluiltaan torstaina 30.3. klo 17-19 kaupungintalolle (valtuustosali).

Kuhmon harrastetapahtuma 2022

Kuhmon seurat ja yhdistykset esittelevät harrastemahdollisuuksia Kontion kenttäalueella Taiteiden Taikayön yhteydessä klo 16-19. Tervetuloa tutustumaan!