Juhannus, kirjaston omatoimessa ja verkkokirjastossa katkos

Kirjasto on suljettu juhannusaattona ja juhannuspyhinä. Omatoimikirjasto on käytettävissä pe 7-18, la 7-12 ja su 7-18. La 25.5. on järjestelmien HUOLTOPÄIVÄ, joten omatoimikirjasto ei ole käytettävissä klo 12 jälkeen eikä verkkokirjasto ole käytössä klo 12 – 20!

Kirjaston omatoimi 4.4. alkaen

Kirjastoa voi käyttää myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Ulkona on kirjautumisyksikkö ja kirjautumiseen tarvitaan kirjastokortin numero ja siihen liitetty pin-koodi (joka annetaan kirjastossa jos sitä ei ennestään ole). Osa kirjaston tiloista on suljettu ja esim. kopiokonetta ei voi…

Blogi – Kevään kirjauutuuksia kirjastossa

Vuoden ensimmäisinä kuukausina kirjastoon on tullut paljon uutuuskirjoja. Tällä kertaa kirjavinkkiblogissa esitellään kolme uutta kirjaa, joista kaksi ovat uuden sarjan aloituksia. Murhamysteeri, pakolaisen tarina ja chick lit, olkaa hyvä!

Pohjoisen eKirjasto avattu!

Kainuun ja Pohjoispohjanmaan kimpaan on liitetty myös Lappi. Tarjontaa on lisätty ja uusia palveluja otettu käyttöön. Ja kaikki tietysti asiakkaalle maskuttomasti!

Blogi – Kirjaston joululukemista aikuisille

Joulun aika on lukemisen aikaan. Kirjaston kirjavinkkiblogissa suositellaan tällä kertaa jouluisia tarinoita sekä teoksia Kainuusta. Lisäksi vinkataan kirjauutuutta suositulta pohjalaiskirjailijalta.

Lukemisen lisäksi kirjastosta voi lainata joulumusiikkia tunnelmaa tuomaan sekä lautapelejä että elokuvia lomapäivien viihteeksi.

Kuhmon kirjaston väki toivottaa hyvää joulua ja riemukasta uutta vuotta!