Lautapeli-illat keväällä 2023

Lautapeli-iltoja järjestetään keskiviikkoisin klo 17, 18.1., 1.2., 15.2., 1.3., 15.3., 29.3., 12.4., 26.4., 10.5., 24.5. Tule mukaan pelaamaan!  

Kirjaston kirjavinkkiblogin vinkit joululukemiseksi

Vuoden viimeisessä kirjavinkkiblogissa esitellään kolme lukusuositusta jouluun. Luvassa on suositun Lotta ja pappa -kaksikosta tutun kirjailijan elämäkerta, aivonystyrät haastava mysteeri sekä rajat yrittävä rakkaustarina. Kaikki kirjat on julkaistu kuluvana vuonna.

Seuraavan kerran blogi ilmestyy kevättalvella 2023. Kuhmon kirjastolaiset toivottavat kuhmolaisille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Blogi – Kirjavinkkiblogissa haastateltavana kuhmolainen retkeilykirjailija

Luonto on tärkeä osa kuhmolaista identiteettiä. Se on myös tärkeä inspiraation lähde kirjailija Jouni Laaksoselle. Hänen uusin retkeilyoppaansa ”Talviretkeilijän opas” (SKS Kirjat) julkaistiin syyskuussa.

Kirjavinkkiblogi haastatteli Laaksosta kirjoittamistyöstä ja kirjastosuhteesta julkaisun aattona.

Blogi – Kevään kirjauutuuksia kirjastossa

Vuoden ensimmäisinä kuukausina kirjastoon on tullut paljon uutuuskirjoja. Tällä kertaa kirjavinkkiblogissa esitellään kolme uutta kirjaa, joista kaksi ovat uuden sarjan aloituksia. Murhamysteeri, pakolaisen tarina ja chick lit, olkaa hyvä!

Blogi – Kirjaston joululukemista aikuisille

Joulun aika on lukemisen aikaan. Kirjaston kirjavinkkiblogissa suositellaan tällä kertaa jouluisia tarinoita sekä teoksia Kainuusta. Lisäksi vinkataan kirjauutuutta suositulta pohjalaiskirjailijalta.

Lukemisen lisäksi kirjastosta voi lainata joulumusiikkia tunnelmaa tuomaan sekä lautapelejä että elokuvia lomapäivien viihteeksi.

Kuhmon kirjaston väki toivottaa hyvää joulua ja riemukasta uutta vuotta!