Kainuun kirjamessut järjestetään Kuhmossa marraskuussa

Kainuun kirjamessut järjestetään Kuhmossa 18.-19.11.2023. Messut nostavat esiin vahvaa ja omaleimaista kainuulaista kirjallisuutta, ja tuovat kirjailijavieraita myös muualta kainuulaisten lukijoiden lähelle. Tämän vuoden messuilla näkyy suomalais-ugrilainen teema, sillä Kuhmo on vuoden 2023 suomalais-ugrilainen kulttuuripääkaupunki. Tulevat Kainuun kirjamessut ovat järjestyksessään kolmannet.…

Blogi – Alkuvuoden uutuuksia kirjastossa

Uusi kirjavuosi näkyy myös uusina kirjoina kirjastossa! Kirjaston kirjavinkkiblogissa vinkataankin kolmea alkuvuoden uutuutta: kolmen naisen tarinaa sota-ajan Pariisissa, perheillallisen jälkeistä murhamysteeriä sekä eron jälkeistä hapuilua.

Kirjaston kirjavinkkiblogin vinkit joululukemiseksi

Vuoden viimeisessä kirjavinkkiblogissa esitellään kolme lukusuositusta jouluun. Luvassa on suositun Lotta ja pappa -kaksikosta tutun kirjailijan elämäkerta, aivonystyrät haastava mysteeri sekä rajat yrittävä rakkaustarina. Kaikki kirjat on julkaistu kuluvana vuonna.

Seuraavan kerran blogi ilmestyy kevättalvella 2023. Kuhmon kirjastolaiset toivottavat kuhmolaisille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!