Tiedote 3/2022 Elinvoimaa matkailusta – Kuhmo Suomussalmi

Hankkeen toimenpiteillä tähdätään pitemmällä aikajänteellä alueen tunnettuuden ja vetovoimaisuuden kasvattamiseen. Tavoitteena on, että myös yksittäiset matkailijat löytävät palvelut vaivattomasti. Hankkeessa luodaan pohjaa matkailun kehitykseen. Hankkeessa on 5 eri työpakettia, jotka ovat: 1. digitaalisuus, 2. esteettömyys, 3. vaellus- ja kulttuurireitit, 4. kalastusmatkailun kehittäminen ja 5. asiakasosaamisen kehittäminen. Hanke on kahden kunnan yhteishanke, jossa Kuhmon kaupunki toimii hankkeen päätoteuttajana ja Suomussalmen kunta osatoteuttajana. Hankkeen tavoitteena on, että matkailijamäärät kasvavat yhdessä Arctic Lakeland – Kainuun kanssa tehtävissä työssä.

Kuhmon VesiEnergia Oy, laskutus ja maksaminen

Laskutustiedot: Kuhmon VesiEnergia Oy VERKKOLASKUTUS Verkkolaskuoperaattorina toimii Maventa Oy. Verkkolaskuosoite:  003726621833 Välittäjätunnus: 003721291126  (Jos verkkolaskujen välittäjänne on operaattori esim. Itella, Basware yms.) DABAFIHH   (Jos verkkolaskujen välittäjänne on pankki esim. Nordea, Osuuspankki yms.) Kainuuntie 82 88900 Kuhmo y-tunnus 2662183-3   PAPERILASKUJEN…

Lämpölaskutuksen siirtäminen vuokralaisen nimiin poistuu

Kuhmon Lämpöenergia Oy ei tee enää lämpölaskutuksen siirtoa yksityishenkilönä olevan vuokralaisen nimiin, vaan lämpölaskun vastaanottaja on Kuhmon Lämpöenergia Oy:n kanssa sopimussuhteessa oleva kiinteistön omistaja tai omistajan vertainen haltija.

Vesilaskutuksen siirtäminen vuokralaisen nimiin poistuu

Kuhmon kaupungin vesihuoltolaitos ei tee enää vesilaskutuksen siirtoa yksityishenkilönä olevan vuokralaisen nimiin, vaan vesilaskun vastaanottaja on vesihuollon liittymis- ja käyttösopimuksen mukainen vesihuoltolaitoksen kanssa sopimussuhteessa oleva asiakas.