Nuorisotilojen käytänteet syyskauden alkaessa


Kuhmon kaupungin nuorisopalveluiden Nuorisotila Yläkerta, etsivä nuorisotyö ja Ankkuri-valmennus noudattavat Kuhmon kaupungin koronaohjeistuksia. Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita, suosituksia ja määräyksiä ja toimimme niiden mukaan.

Nuorisopalveluiden tiloissa on tärkeää huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, pitää turvavälit ja välttää tarpeettomia kontakteja. Suosittelemme, että nuorisopalveluiden tiloissa tervehditään muutoin kuin kättelemällä tai halaamalla.

Kaikkiin nuorisotiloihin saa tulla vain terveenä. Mikäli asiakkaalla, kerholaisella tai henkilöstöllä on hengitystieoireita tai muita flunssan oireita, täytyy koronavirusinfektio olla poissuljettu ennen toimintaan osallistumista. Testaukseen pääsee soittamalla terveysaseman ajanvaraukseen p. 08 6156 5635 tai terveysaseman ollessa suljettuna numeroon 116117.

Mikäli toimintoihin osallistumisen tai työpäivän aikana tulee hengitysoireita, tulee nuorisotiloista välittömästi poistua.

Jos olet palannut niin kutsutuista riskimaista Suomeen, voit osallistua toimintoihin karanteeniajan päättymisen jälkeen, mikäli olet terve.

Hengitystieoireisena ei osallistuta nuorisopalveluiden toimintoihin. Näin ollen nuorisotiloissa ei hengityssuojainten käyttö ole lähtökohtaisesti tarpeellista. Omaa kasvomaskia voi kuitenkin halutessaan käyttää.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaan mielelläni.

Turvallista syyskauden aloitusta nuorisotiloissa

Ystävällisin terveisin

Ritva Juntunen
nuorisopalveluvastaava
p. 044 7255 246
ritva.e.juntunen@kuhmo.fi