Leirintäalueet

Kalevalan matkaparkki karavaanareille

Kalevalan liikuntakeskus
Väinämöinen 10,  88900 Kuhmo (noin 4 km keskustasta)
Avoinna kesällä

Alueella on 16 sähköistettyä vaunupaikkaa., 10 € /vrk, sis. sähkö wc ja suihku. Kalevalan liikuntakeskuksen saniteettitilat ovat käytössä.
Palvelut: WC, vesipiste, suihku, 200 m päässä sauna, kahvila, ravintola.
Alueella mm. rullasuksirata, kävelyreitit, frisbeerata, Talvisotamuseo, hotelli, luontokeskus Petola sekä uimapaikka.
Ruokailumahdollisuus Hotelli Kalevalassa ja Hyvinvointi Sammossa.

Lentuankosken Leirintä

Lentuankoskentie 435, 88900 Kuhmo

Lentuankosken leirintäalue on 15 kilometrin etäisyydellä keskustasta. Leirintäalueelle voi majoittua teltassa, asuntovaunuissa ja asuntoautossa. Alueella on myös mökkimajoitusta. Leirintäalue on avoinna kesäisin. Yhtä mökkiä vuokrataan ympäri vuoden.

Lentiiran Lomakylä

Petäjäniementie 121, 88930 Lentiira

Leirintäaluepalvelut telttailijoille tai karavaanareille, myös mökkimajoitusta. Sijaitsee noin 40 km pohjoiseen Kuhmon keskustasta.

Myllyniemi Caravan

Nurronniementie 490, 88900 Kuhmo

Alue asuntovaunuille ja matkailuautoille,  ja matkailijoille on myös tarjolla majoittumishuoneita vanhassa tukkikämpässä. Sijaitsee Kalliojärven rannalla, noin 34 km päässä keskustasta.

Syväjärven virkistyskalastusalue

Noin 20 km päässä oleva Syväjärvi sopii erinomaisen hyvin kalastus- ja retkeilykohteeksi myös perheille ja ryhmille. Alueella majoitusmahdollisuuksia: teltat, asuntoautot, sekä eräkämpät (kämpät ovat Lomarenkaan välityksessä.) Asuntovaunupaikkojen, kodan ja saunan vuokraukset: Matti Kyllönen p. 040-7012144 (kyllonen.matti@suomi24.fi).