Saapuminen Kuhmoon

Kuhmo sijaitsee Itä-Suomessa. Etäisyys Helsingistä on 600 km. Lähimmät lento- ja rautatieasema ovat Kajaanissa. Kajaanin lentoasemalta on taksiyhteys Kuhmoon.
Rautatieasemalta on bussiyhteys Kuhmoon.

Lentäen

Arkisin 3 ja viikonloppuisin 2-3 lentoyhteyttä päivittäin välillä Helsinki-Kajaani. Lipunmyynti ja tiedot lentoaikatauluista Finnair.

Päivittäin taksiyhteys Kajaanin lentoasemalta Kuhmoon. Taksin tilaus numerosta 0600 398 300, Kuhmon Taksipalvelu Oy.

Pienkoneilla kentälle, kenttäinfo.

Taksit

Kuhmon taksiasema,  (lentokenttätaksi Kajaanista/Kajaaniin tilattava etukäteen), 24 h vrk, lisäksi mm. lentokentän jatkokuljetukset Kuhmo-Nurmes-Kuhmo

Junalla

Lähin rautatieasema on Kajaanissa. Kajaanista päivittäin useita vuoroja sekä etelään että pohjoiseen. Info, aikataulut ja lipunmyynti, lisätiedot VR:n sivuilta tai matkatoimistoista.
Rautatieasemalta on linja-autoyhteydet edelleen Kuhmoon.

Linja-autolla

Kuhmon seutuliikenne kuuluu nykyään Kainuun maakunnan alueella liikennöivään Kajaanin seudun joukkoliikenteeseen. Lisätietoja linja-autoliikenteestä saat matka.fi -sivuilta, Matka.fi-sivun karttahaku. Toimijoiden aikataulut:

Kainuun seutuliikenne (Waltti-tuettua), seutuliikenteen aikataulut (2018-2019), mukana myös Kuhmon liikenne.

A-Kyllösen linja-autoliikenteen aikataulut ,  Pohjolan Matkan aikataulut

 

Omalla autolla

Runon ja Rajan tietä, kantatietä 75 Nurmeksesta Kuhmoon. Kuhmoon pääsee myös Kajaanin kautta eli ensin valtatie 5:ttä Kajaaniin ja sieltä kantatietä 76 Kuhmoon.