Nuorisopassi

Nuorisopassi tulee harrastekortin tilalle. Nuorisopassi kannustaa kuhmolaisia lapsi ja nuoria osallistumaan harrastuksiin.
.

Nuorisopassi – pääsylippu omannäköiseen vapaa-aikaan!

Nuorisopassi on mobiilisovellus, jonka avulla kannustetaan nuoria viettämään aktiivista vapaa-aikaa. Sovelluksen avulla tuodaan nuorille mieleisellä tavalla tietoa Kuhmon vapaa-ajan mahdollisuuksista. Kuhmon kaupungin palveluiden lisäksi sovellukseen voidaan tuoda tietoa seurojen ja yhdistysten tapahtumista sekä yritysten tarjoamista eduista. Sovelluksen avulla voidaan tarjota veloituksettomia harrastuskokeiluja tai pääsylippuja sekä alennuksia erilaisista palveluista. Nuorisopassin kautta voidaan myös viestiä ilmoituksilla ja viestintä ominaisuudella esimerkiksi alueen tapahtumista, harrastuksista ja muusta vapaa-aikaan liittyvästä. Sovellusta voi käyttää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Pilottiryhmä 2023 kesällä
Kuhmon kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa sovelluksen kokeilun pilottiryhmälle kesäkuun 2023 ajaksi. Pilottiryhmään kuuluvat suostumuksen antaneet 2009 ja 2008 syntyneet eli 7. – 8. lk oppilaat.

 

Yhdistykset ja yritykset
Mikäli haluatte tiedottaa kesäajan tapahtumista tai tarjota pilottiryhmään kuuluville etuja niin ottakaa yhteyttä.

 

Nuorisopassin tietosuoja

 

Sovelluksen tarjoaa
Otium Innovations Oy