Yrittäjien infotilaisuus – Kainuun Rastiviikko Kuhmossa 2023


Tule mukaan Suomen suurimmalle suunnistusviikolle - 55. Kainuun Rastiviikolle, joka järjestetään Kuhmossa 2.-7.7.2023.

Kainuun Rastiviikko järjestää kaikille avoimen kuhmolaisten yrittäjien infotilaisuuden tiistaina 7.2.2023 klo 17-19 Kaesan Kotileipomon kahvilassa.

Infotilaisuudessa kuuntelemme teidän toiveitanne tapahtumaan ja alueen yhteistyöhön liittyen sekä kerromme tapahtuman ja sen osallistujien näkökulmasta vinkkejä siihen, kuinka saamme aluetaloudellisen vaikutuksen kohdennettua Kuhmon alueelle mahdollisimman kattavasti.

Rastiviikolle odotamme saapuvaksi yhteensä 4500-5000 eri henkilöä asiakkaina, joten Kuhmon alueen erilaisten palveluiden tarve tulee kasvamaan merkittävästi kesä-heinäkuun vaihteessa. Tapahtuman oheisohjelmaa on jo mukavasti suunniteltuna Kuhmon keskustan läheisyyteen muun muassa Rastiviikon uutuuden Kainuun Pyöräsuunnistusrastiviikon tiimoilta, johon tulee osallistumaan satoja pyöräsuunnistajia huoltojoukkoineen.

Tämän lisäksi tulemme järjestämään Kuhmon keskustassa ja sen läheisyydessä avoimia sprinttirasteja, jotka houkuttavat aiempien vuosien malliin useita satoja suunnistajia keskustan palveluita käyttämään. Tämän lisäksi keskustaan tuodaan myös palkintojenjakotilaisuudet. Tarjoamme myös oman majoitusvälityspalvelumme kautta majoituspalveluja kisakylässämme (Piilolantie 47), jotta mahdollisimman paljon asiakkaitamme saadaan hyödyntämään Kuhmon keskustan ja sen lähialueen palveluja.

Teiltä arvoisat kuhmolaiset yrittäjät, toivomme uusia ideoita, ajatuksia ja avauksia sen suhteen, että kuinka saisimme vielä paremmin asiakkaat jättämään Kuhmon alueelle mahdollisimman paljon tulovirtaa sekä tietenkin viihtymään ja viettämään rentoa kesälomaa Kuhmossa?

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja tekemään Suomen suurinta suunnistusviikkoa.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,
Eija Juntunen, Kilpailunjohtaja, 0443266039
Jukka Liuha, Pääsihteeri,  044 7679533