Yhdistysten suunnitteluilta 30.3.


Hyvä kuhmolainen yhdistystoimija, tervetuloa kuhmolaisten harrastusten tarjoajien suunnitteluiltaan torstaina 30.3. klo 17-19 kaupungintalolle (valtuustosali).

Tavoitteena on kutsua tilaisuuteen mukaan mahdollisimman laajasti kuhmolaisia harrastustarjonnan aktiivitoimijoita, joten kutsua saa välittää eteenpäin.

Tilaisuudessa ideoidaan yhdessä syksyllä toteutettavaa harrastetapahtumaa, jossa esitellään Kuhmon harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille.

Lisäksi tilaisuudessa on esillä myös 15.4. järjestettävä erityislasten elämysaamupäivä sekä harrastusten ja yhdistysten hankeaihio.

Monitoimijainen työryhmä on käynnistänyt suunnittelutyön erityislasten elämyskerhon ja elämyspäivän toteuttamiseksi. Tavoitteena on, että kevään 2023 aikana järjestetään erityislasten elämyspäivä, jossa toimijat esittelevät lajejaan ja perheet saavat kertoa kokemuksistaan ja toiveistaan. Toisena tavoitteena on, että tapahtuma johtaa syksyllä käynnistyvään elämyskerhoon. Suunnitellussa elämyskerhossa yhdistyisivät kulttuuri- ja liikuntaharrastukset.

Esityslista

  1. Tilaisuuden avaus: Riikka Kähkönen, hyvinvointiaktivaattori
  2. Taiteiden Taikayö ja Harrastetapahtuma 1.9 – Eila Vilén, sivistystoimen johtaja, lukion rehtori ja Hilkka Komulainen tapahtumatuottaja
  3. Erityislasten elämysaamupäivä 15.4 – Jarkko Piirainen, viestinnän asiantuntija, hankekoordinaattori ja Marika Huusko, erityisnuorisotyöntekijä
  4. Harrastusten ja yhdistysten hankeaihio – Pekka Horttanainen, elinkeinopäällikkö ja Janne Ylijoki, vs. maaseutusihteeri
  5. Vapaa keskustelu ajankohtaisista asioista – Riikka Kähkönen, hyvinvointiaktivaattori
  6. Tilaisuuden päätös

Tilaisuuden toteuttamisessa on mukana Kuhmossa käynnissä oleva, ympäristöministeriön osarahoittama ”Täyttä elämää Kuhmossa – Kestävä kehitys elämään arjen teoissa” -hanke.


HUOM! TÄRKEÄ KOULUTUS 11.4.!

Kainuun sosiaali- ja terveysturvayhdistys järjestää tiistaina 11.4. klo 17-19 kaupungintalon valtuustosalissa Lähellä.fi-palvelun käyttöönoton koulutuksen yhdistyksille.

Lähellä.fi on valtakunnallisesti ja alueellisesti toimiva helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla käyttäjät löytävät merkityksellistä toimintaa – juuri sinun yhdistyksesi tarjoaman osallistumismahdollisuuden. Kuhmon kaupunki kannustaa alueen yhdistyksiä ottamaan palvelun käyttöön.

Ota oma kannettava mukaan. Ei ilmoittautumista.

Kouluttajana Johanna Heikkinen, Kainuun Sotuyhdistys