Vastaa Kainuun joukkoliikenteen asiakastutkimukseen


Haluamme selvittää Kainuun maakunnan asukkaiden näkemyksiä siitä, miten joukkoliikenne alueella toimii nyt ja miten sitä tulisi kehittää. Vastaamalla kyselyyn voit kertoa meille oman näkemyksesi joukkoliikenteen kehittämistarpeista. Kyselyn tuloksia hyödynnetään palvelutasosuunnitelman laatimisessa ja kuntien välisen joukkoliikenteen suunnittelussa.

Odotamme vastauksia juuri sinulta, jos:

  • matkustat Kainuun kuntien välillä
  • matkustat yksittäisen Kainuun kunnan sisällä, mutta voisit hyödyntää matkoillasi kuntien välistä joukkoliikennettä. Tällaisia yhteysvälejä ovat esimerkiksi Kuluntalahti-Kajaani, Vuokatti-Sotkamo tai Suomussalmi – Suomussalmi kk
  • haluaisit tehdä edellä kuvattuja matkoja joukkoliikenteellä, mutta joukkoliikenne ei palvele tällä hetkellä tarpeitasi riittävän hyvin.

Kysely ei koske muuta kuntien sisäistä liikennettä, kuten yhden kunnan sisäistä koululaisliikennettä tai Kajaanin kaupunkiliikennettä. Kysely on tarkoitettu kaikille alueen asukkaille riippumatta siitä, käytätkö joukkoliikennettä vai et.

Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia. Vastaathan kyselyyn 20.10. mennessä. Kysely löytyy osoitteesta: http://tiny.cc/kysely.