Vapaa-ajan asukas, tilaa mökkiläiskirje!


Kuhmon kaupunki on perustanut mökkiläisrekisterin, jonka osoitetietojen perusteella tullaan lähettämään kaikille halukkaille vapaa-ajan asukkaille vuotuinen mökkiläiskirje.

Tarkoitus on, että mökkiläiskirje lähetetään vuosittain kaikille vapaa-ajan asukkaille, joiden sähköpostiosoite on kaupungin tiedossa. Mökkiläinen voi vapaaehtoisesti ilmoittaa sähköpostiosoitteen sähköisellä lomakkeella jakelua varten, tai ilmoittaa ettei halua kirjettä.

Kaupungin lähettämällä mökkiläiskirjeellä halutaan sekä tiedottaa mökkiläisille kaupungin palveluista, että innostaa mökkiläisiä osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja toimintoihin Kuhmossa. Lisäksi mökkiläiskirjeellä halutaan aktivoida mökkiläisiä osallistumaan Kuhmon kaupungin kehittämiseen. Mökkiläisten osallistaminen koetaan nykyään erittäin tärkeäksi toiminnaksi.

Mökkiläinen voi ilmoittaa tiedot sähköisellä lomakkeella täällä.

Mökkiläiskirje lähetetään sähköpostitse, joten muista täyttää myös sähköpostiosoitteesi ilmoituslomakkeelle, jos haluat mökkiläiskirjeen sähköpostiisi. Lomakkeessa on linkki mökkiläisrekisteriä koskevaan tietosuojaselosteeseen.

Mökkiläistoimikunnan sivuilta löydät kattavasti lisätietoa vapaa-ajan asumisesta Kuhmossa.

Lisätietoja:

Juhana Juntunen
hallintojohtaja
p. 044 725 5222
juhana.juntunen@kuhmo.fi