Tulisitko mukaan edistämään Kuhmon pito- ja vetovoimaa?


Etsimme henkilöitä esiintymään Kuhmon kaupungin videoissa. Oletko se sinä tai tuntemasi persoona?

Kuhmon kaupungille on myönnetty Elävä Kainuu -Leader hankerahoitus yleishyödylliseen kehittämishankkeeseen nimeltä Pitoa ja vetoa Kuhmoon. Hankkeessa on tutkittu kattavasti Kuhmon pito- ja vetovoimatekijöitä ja tätä tietoa hyödynnetään Kaupungin viestinnän, tulomuuttopalveluiden ja peruspalvelujen kehittämisessä. Lisätietoja https://www.kuhmo.fi/pitoa-ja-vetoa-kuhmoon/

Kainuun työvoimapula on maan suurinta ja tarvitsemme osaajia julkiselle ja yksityiselle sektorille. Pito- ja vetovoimatutkimus tukee rekrytointia niin Kuhmossa kuin koko Kainuussa.Tavoissa tehdä työtä on tapahtumassa murros ja monipaikkaisuus on trendi. Murroksen hyödyntäminen on olennaista ja hankkeella kehitetään houkuttelevia työtiloja tähän tarpeeseen.

Osana vetovoimatekijöiden nostamista esille toteutetaan valitun kumppanin kanssa videokuvaukset, joita tehdään eri vuodenajat huomioiden. Ensimmäiset kuvaukset ruskaluonnosta ovat jo perjantaina ja jatkoa seuraa lähiviikkoina.

Etsimme yksittäistä henkilöä, pariskuntaa, perhettä tai vaikka isovanhemmat lapsi/lapset paria esiintymään eräilyhenkisessä ja syksyisessä videossa.

Mikäli luonnossa liikkuminen, sienestys, marjastus, metsästys tai kalastus on lähellä sydäntäsi tai saat elannon metsästä, otathan yhteyttä. Tärkeää, on että sinulla on yhteys kuhmolaiseen luontoon tavalla tai toisella. Voit olla myös vapaa-ajanasukas tai mukaan voi ilmoittaa jopa oman hirviporukan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi ja miksi haluat olla mukana, osoitteeseen tytti.maatta@kuhmo.fi ja soile.holopainen@kuhmo.fi. Jos sinulla on valmius olla mukana jo perjantain kuvauksissa, ilmoittaudu mukaan heti. Muutoin odotamme hakemuksia sunnuntai-iltaan 4.10.2020 saakka.

Myöhemmin etsimme mukaan ihmisiä erilaisilla teemoilla. Kantavana teemana ovat vuodenajat ja Kuhmon pito- ja vetovoima. Voit myös ilmiantaa itsesi tai yhteisösi jo tässä vaiheessa ja sinulla voi olla erilaisia yhtymäpintoja kuhmolaiseen elämään ja sen vahvuuksiin kuten esimeriksi kalevalaisuuteen tai musiikkiin.

Tärkeää on, että koet itsellesi tai yhteisö kokee luontevana olla mukana luomassa myönteistä kuvaa kaupunkimme mahdollisuuksista. Videoita käytetään jatkossa Kuhmon markkinoinnissa.

 

Tytti Määttä

Kaupunginjohtaja/Mayor of Kuhmo

 

Kuhmon kaupunki, PL 15, 88901 KUHMO
044 725 5220
Kainuuntie 82
88900 KUHMO
sähköposti@kuhmo.fi

Facebook: kuntajohtajamaatta

Twitter: @tyttimaatta

Instagram: @tyttimaatta

Snapchat: kuntajohtajatm

Blogit: http://tyttimtt.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

https://mietitytti.com/