Tilaa tekstiviesti tai sähköposti vedenjakelun häiriöistä


Tilaa tekstiviesti tai sähköposti vedenjakelun häiriöistä

Kuhmon vesihuollon palvelutiedotteiden tilauksella saat tiedon oman käyttöpaikkasi vedenjakelun häiriöistä ja suunnitelluista huoltokatkoksista suoraan matkapuhelimeesi ja/tai sähköpostiisi. Palvelutiedote on maksuton.

Palvelu on avoin kaikille veden käyttäjille Kuhmossa eikä vaadi rekisteröitymistä. Myös kerros- ja rivitaloissa asuvat voivat ottaa palvelun käyttöönsä.

Saadaksesi palvelun käyttöösi, mene Vesihuoltolaitoksen nettisivulle ja valitse palvelutiedote
http://www.kuhmo.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-ja-tontit/vesihuolto/

1) Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi, jolloin rivin alle avautuu alasvetovalikko. Valitse valikosta oma osoitteesi (ei rapun ja asunnon numeroa).
2) Kirjoita matkapuhelinnumerosi (esim. 0441234567) ja halutessasi myös sähköpostiosoitteesi, jolloin saat viestin myös sähköpostiisi
3) Paina ”tilaa palvelutiedotteet”- painiketta, jonka jälkeen saat kuittauksen tilauksen onnistumisesta.
4) Jos osoite -kenttä ei tunnista osoitettasi, ota yhteys asiakaspalveluumme puh. 08 615 55253

Voit myös peruuttaa palvelun Vesihuoltolaitoksen nettisivulla olevan Online –linkin kautta (peruuta palvelutiedotetilaus).

Palvelutiedotteiden lisäksi Vesihuoltolaitoksella on käytössä Online -palvelu, jossa Vesihuoltolaitoksen asiakas voi antaa vesimittarilukemansa ja seurata omaa vedenkulutustaan. Palvelussa voi myös tarkastaa ja muuttaa omia yhteystietoja sekä selailla aikaisempia laskuja. Palveluun rekisteröidytään Vesihuoltolaitoksen nettisivulla olevan linkin kautta.

Palvelutiedotteiden lisäksi viestinnässä käytetään Kuhmon kaupungin nettisivujen ajankohtaista –palstaa, sekä kaupungin Facebook, Twitter ja Instagram –julkaisuja.

Kuhmon kaupungin vesihuoltolaitos