Tervetuloa etätöihin Kuhmoon!


Pitoa ja Vetoa -hankkeen puitteissa Kuhmon kaupungintalolle on luotu yhteisöllinen etätyötila, joka on nyt varattavissa.

Etätyötilassa on kaksi työpistettä, joissa molemmissa on sähkösäätöiset pöydät. Pöydissä on pöytäsermit tuomassa yksityisyyttä.  Toisen työpöydän yhteydessä on erillinen näyttö. Käytössäsi on kaupungintalon langaton verkko. Tulostaminen onnistuu virastomestarien/infon kautta. 

Etätyötilassa on myös rento oleilualue säkkituoleineen ideointiin ja rennompaan työskentelyyn. Tilassa on myös suuri näyttö, jota voi hyödyntää esimerkiksi palaverin pitämisessä.  

Etätyötilan varaaminen

Voit varata etätyöpisteen tai koko rennon yhteisöllisen etätyötilan. Tila on maksuton vuoden 2021 loppuun. 

Kaupungintalon etätyötila sijaitsee kaupungin keskustassa, joten keskustan muut palvelut, kuten lounasravintolat, ovat kävelyetäisyydellä. Voit käyttää myös kaupungin henkilöstön kahvion mikroa ja vedenkeitintä päivän mittaan.  

Huomioithan muut käyttäjät työskennellessäsi etätyötilassa. Käytä maskia, jos et ole tilassa yksin, sekä liikkuessasi kaupungintalolla. Huolehdithan myös käsi- ja yskimishygieniasta. Saavuthan paikalle vain terveenä. 

Yhteystiedot

Voit varata etätyötilan soittamalla numeroon (08) 615 5521 tai;

olemalla yhteydessä Eliisa Heikkiseen p. 044 7255 295, sähköposti: eliisa.heikkinen@kuhmo.fi (lomalla 4.7.2021 saakka). 

Eliisan loman aikana yhteys Jouko Huotariin p. 044 7255 225