ROJEKTI-rahoitushaku nuorille käynnissä


Elävä Kainuu LEADER ry on yhteistyössä toiminta-alueensa kuntien kanssa avannut ROJEKTI-rahoitushaun. ROJEKTI on rahoitusväline 12 - 29 –vuotiaiden nuorten ikiomien rojektien toteuttamiseen. Rahoitusta myönnettiin kokeiluluontoisesti vuonna 2018 ja sitä on päätetty jatkaa myös tänä vuonna. Vuonna 2019 rahoitusta on käytettävissä 12 000 euroa - ei muuta kuin ideoimaan oma rojekti ja laatimaan hakemus!

Rahoitettavat rojektit voivat olla joko yleishyödyllisiä tai yritystoimintaan liittyviä. Yleishyödyllisissä rojekteissa hakijana tulee olla vähintään kolmen nuoren muodostama ryhmä, kokeilu-/harjoitusyritysrojekteihin rahoitusta voi hakea yksittäinen nuori. ROJEKTI-rahoituksen tavoitteena on tukea nuorten omaehtoista toimintaa sekä kannustaa nuoria ideoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan itseään kiinnostavia asioita. Pienetkin asiat voivat olla tekijöilleen suuria – tai niistä voi kasvaa sellaisia – mutta tärkeintä on osallistua, tehdä, kokea ja oppia. Ja kuka tietää, vaikka idean avulla jopa työllistää itsensä.

Kevään hakujakson hakemukset tulee olla toimitettuna Elävä Kainuu LEADER ry:lle 22.5.2019 mennessä. Nyt onkin oiva aika suunnitella oma rojekti kesän ajaksi. Rahoitusta on jaossa yhteensä 12 000 euroa. Lisätietoa ROJEKTI-rahoituksesta sekä säännöt ja hakemuslomakkeet löytyy Rojekti-rahoitus sivuilta. Sivulta löytyy myös v. 2018 rojektit – kannattaa käydä tsekkaamassa millaisia hienoja juttuja on rahoitettu!

Lisätiedot:
Paula Seppänen
hankeneuvoja
Elävä Kainuu LEADER ry
p. 040 1562 210
paula.seppanen@kainuuleader.fi