Pelituen E-neuvonta pelaajille ja läheisille


Aiheuttaako pelaaminen tai sosiaalinen media huolta? Haluaisitko keskustella omasta, perheesi tai läheisesi rahapelaamisesta, digipelaamisesta tai netin käytöstä ammattilaisen tai muiden samassa tilanteessa olevien kanssa?

Tuki etänä Teamsissa (heinäkuussa tauolla)

  • Maanantaisin klo 11.00 – 12.30
  • Keskiviikkoisin klo 16.00 – 17.30

Pelituen E-neuvonta on sinulle, jota oma tai toisen pelaaminen tai netin käyttö mietityttää. Myös vanhempi, sisarus, puoliso, ystävä tai kollega voi kysyä neuvoa. E-neuvonnasta saat vinkkejä ja ohjausta pelaamisen tai netin käytön hallintaan sekä tietoa tarjolla olevista palveluista ja materiaaleista. Voit keskustella ammattilaisten ja samoja asioita pohtivien kanssa asioista, jotka huolettavat. Peli- ja nettihaitat voivat olla isoja tai pieniä, lyhyt tai pitkäkestoisia.

Voit esittää kysymyksiä, keskustella tai kuunnella. E-neuvontaa toteutetaan Teamsissa. Voit osallistua nimettömästi, ja lähettää kysymyksiä myös ennakkoon ja tulla kuuntelemaan vastauksen E-neuvontaan.

Kirjautumisohjeet sekä Teams-linkin löydät osoitteesta: pelituki.fi/neuvonta

Voit kirjautua nimettömästi ilman Teams-appia!

Voit liittyä mukaan E-neuvontaan palvelun aukioloaikana myös osaksi aikaa. Neuvonta ei ole henkilökohtainen asiakastapaaminen vaan keskustelualusta, jonka kautta voit saada vertaistukea ja neuvontaa. Pelituen asiantuntijat ovat paikalla sinua varten.

Onko sinulla kysyttävää Pelituen E-neuvontaan liittyen? Ota yhteyttä: Saara Kultamaa / Pelituki, saara.kultamaa@kuopionkriisikeskus.fi