Osallistu joulutunnelmakilpailuun


Kuhmon Kaupunki, Kuhmon Yrittäjät, Kuhmon Yrittäjänaiset ja Kuhmolainen järjestävät

Tonttukaupungin tunnelma -kilpailun

Osallistu kaupungin joulutunnelman luomiseen ja ota osaa äänestykseen.

Äänestyskohde voi olla myymälä, kauppa, hoitola, kahvila, myyjäistapahtuma, muu joulutapahtuma, yleisötila, yhteisötila ym. missä päin Kuhmoa tahansa.

Kilpailuilmoitus julkaistaan Kuhmolaisessa pe 16.11. ja ti 11.12. Liitteenä on ilmoituspohja, johon lisätään kisassa mukana olevat kilpailijat. Osallistuminen on helppoa ja ilmaista. Tällä mukavalla kisailulla aktivoidaan kuhmolaisia käyttämään monipuolisia paikallisia palveluita!

Äänestysaika 22.11.-30.12., jonka aikana asiakkaat äänestävät mielestään parhaan jouluisen tunnelman luonutta yritystä tai yhteisöä. Tunnelma voi löytyä esim. koristeluista, jouluisesta palvelusta, maukkaista tarjoiluista, musiikista, tapahtumasta tai joistakin muusta asiasta, josta tulee hyvä joulumieli! Parhaan joulutunnelman luonut kilpailija palkitaan diplomilla ja yllätyspalkinnolla!

Äänestyksen tulos julkaistaan Kuhmolaisessa pe 4.1.2019 Äänestäneiden kesken arvotaan järjestäjien taholta lahjakortit (70 €, 50 €, 30 €) sekä tuote- ja yllätyspalkintoja.

Äänestyslipukkeen voi leikata Kuhmolaisesta tai sen saa mukana olevalta kisailijalta eli Sinulta. Lipuke palautetaan äänestyksessä mukana oleviin yrityksiin ja yhteisöihin

 TOIMINTA-OHJEET

*Ilmoittaudu kilpailuun heti tai viimeistään ke 14.11. sähköpostilla tai soita Einelle.

*Tulosta äänestyslipuke -tiedosto, leikkaa ja laita esille 22.11.-30.12 ajalle. (Huom. Kaikkia tulosteita saat myös Eineltä/Kuhmolaisen konttorista/Kuhmo-talolta Hilkka Komulaiselta)

*Tee omannäköisen ”äänestyslaatikko”, johon äänestyslipukkeet voi palauttaa. Kiinnitä laatikkoon sopivankokoisen liitteenä oleva Tonttukaupungin tunnelmakilpailu -teksti. (Äänestyslaatikoksi käy esim. pahvilaatikko.)

Toimitan Sinulle laminoidun Tonttukaupunki logon, jonka voit laittaa ikkunaasi tai oveesi. Logo toimii kilpailun ”tunnuksena” .

Eine tai Hilkka hakee vastauskupongit Sinulta ke 2.1.2019.

*Halutessasi voit lahjoitta arvontaan palkinnon (tuote, lahjakortti, lounaslippu, kahvilippu, pääsylippu jne.)