Meijän Kuhmo pyöräilee jälleen Kilometrikisassa


Kilometrikisa käynnistyi jälleen toukokuun 1. päivä. Mukaan on ilmoitettu myös Meijän Kuhmo pyöräilee -joukkue. Kisailu jatkuu syyskuun loppuun saakka.

Leikkimielisessä Kilometrikisassa kilpaillaan siitä, mikä joukkue polkee eniten kilometrejä ja/tai minuutteja. Meijän Kuhmo pyöräilee -joukkue on avoin kaikille, jotka haluavat kerätä kilometrejä ja minuutteja Kuhmon hyväksi. Joukkueen kapteenina toimii hyvinvointiaktivaattori Riikka Kähkönen.

”Tämä joukkue on kisassa mukana jo viidettä kesää. Innokkaimmat kilometrien kerääjät ovatkin jo ehtineet kysellä vieläkö joukkue muodostetaan tänä kesänä.”, kertoo Kähkönen.

Joukkueeseen pääsee mukaan kirjautumalla Kilometrikisa -sivustolle. Kirjautumiskoodi Meijän Kuhmo pyöräilee -joukkueeseen on Meijänkuhmo88900.

Pyöräily on helppoa ja mukavaa, kun vauhdin voi säätää oman kunnon mukaan. Kilometrien seuraaminen päiväkirjan avulla kannustaa pyöräilemään ja asettamaan ehkäpä pieniä tavoitteitakin kesän pyöräilylle. Kilometrejä voi kerätä kaikista pyöräillen siirtymisistä hyötyliikunnasta kilpapyöräilyyn.