Matkailuinfo Kuhmon kaupunginkirjastoon kevään aikana


Kuhmon kaupunginkirjaston (Pajakkakatu 2) palvelut laajenevat. Kevään aikana kirjastoon avataan Kuhmon kaupungin matkailuinfo. Kirjastossa on hyvät tilat matkailuinfolle, pitkät aukioloajat ja kirjaston henkilökunnalla on pitkäaikainen kokemus tietopalvelusta.

Matkailuinfo tarjoaa tietoja Kuhmon nähtävyyksistä, käyntikohteista, tapahtumista, aktiviteeteista ja palveluista. Matkailuneuvontaa annetaan kirjastossa, puhelimessa (044-7255 307) ja sähköpostissa (matkailu@kuhmo.fi) kirjaston aukioloaikoina.

Matkailuinfo tarvitsee monipuoliset ja kattavat tiedot Kuhmon palvelutarjonnasta (mm. majoitus, ravitsemus, ohjelmapalvelut, tapahtumat). Tarvitsemme matkailijoille jaettavia esitteitä ja ajantasaiset tiedot Kuhmon kaupungin nettisivuille www.kuhmo.fi/matkailu. Sivut ovat myös englanninkieliset.

Pyydämme toimittamaan esitteitä palveluista kirjaston matkailuinfoon. Uudet tiedot palveluista ja korjaukset voi ilmoittaa osoitteessa www.kuhmo.fi/matkailu olevasta linkistä. Tarkistakaa myös nykyiset tiedot em. osoitteesta.

Matkailuinfo on kaikilta osiltaan toimintavalmis kevään aikana, jolloin pidetään pienimuotoiset avajaiset.

Teemme yhdessä Kuhmoa tunnetuksi Suomessa ja maailmalla! Kaupunki jatkaa edelleen yhteistyötä matkailumarkkinoinnissa Idän Taiga Ry:n kanssa. Yhdistys vastaa myös kansainvälisestä matkailumarkkinoinnista. www.wildtaiga.fi sivustolta  löydät jatkossakin Suomussalmi-Kuhmo alueen matkailutuotteita.

Lisätietoja:
Tytti Määttä
kaupunginjohtaja
tytti.maatta@kuhmo.fi
puh. 044-7255 220

Taina Hyvönen
kirjastotoimenjohtaja
taina.hyvonen@kuhmo.fi
puh. 044-7255 389