Säännölliset liikuntasalivuorot haettavissa kaudelle 2022 – 2023


Kauden 2022 - 2023 liikuntasalivuorot ovat haettavissa sähköistä lomaketta käyttäen. Mikäli sähköisen lomakkeen täyttäminen ei ole mahdollista, paperiversioita on saatavilla Kuhmon kaupungin neuvonnasta.

Liikuntasalien säännölliset käyttövuorot kaudelle 2022 – 2023 on haettava 3.7. klo 23.59 mennessä.

Liikuntasalivuoroja voi hakea Rajakadun, Oppimiskeskuksen, Tuupalan puu- ja kivikoulun sekä Piilolan koulun liikuntasaleihin. Säännöllisen liikuntavuoron voi anoa koko lukuvuodeksi (elo-toukokuu) tai lukukaudeksi (elo-joulukuu tai tammi-toukokuu). Sulkapallovuoroja myönnetään ainoastaan Rajakadun liikuntasaliin, jossa on käytössä myös aamuvuorot klo 6.00 alkaen. Tuupalan kivikoulun liikuntasalissa on mahdollista harrastaa ainoastaan tanssia, voimistelua, venyttelyä, joogaa yms. ”pehmeitä” lajeja.

Yhden käyttövuoron kesto on 90 min, joka voidaan käyttäjän omasta toimesta jakaa tarvittaessa esim. 45 min vuoroihin.

Mikäli vuoron käyttö päättyy kesken kauden, siitä on ilmoitettava välittömästi Kuhmon kaupungille. Näin vuoro voidaan vapauttaa muuhun käyttöön. Etenkin klo 17-19 väliset vuorot ovat paljon kysyttyjä.

Vuorojen jaossa etusijalla ovat kaupungin omat toiminnot sekä ennen klo 19 järjestettävillä vuoroilla lasten toiminnot. Myös vuoron kävijämäärillä on vaikutusta myöntöjärjestykseen. Periaatteet on luotu yhdessä käyttäjien kanssa 6.6.2022 järjestetyssä harrastusten järjestäjien keskustelutilaisuudessa.

Käyttövuorot jaetaan viikolla 27.

Lisätietoja liikuntasalien käytöstä ja hinnoista Sisäliikunta-sivulta.

Hakemuslomake
Voit hakea yhtä vakituista vuoroa yhdellä hakemuksella.