Kuhmon Taiteiden Taikayö 2.9.22 esittäytyy entistä monipuolisempana.


Tänä vuonna illassa ovat mukana myös Kuhmon harrasteet.

Usea harraste liittyy myös taiteisiin, mm. musiikki, kuvataiteet, tanssi ja teatteri. Illan aikana tulemme näkemään makupaloja näistä eri taidemuodoista ja tätä kautta myös innostaa löytämään ehkäpä uuden harrastuksen.

Illan ohjelmaan on kulttuuritoimi jo tilannut esiintyjän Kuhmo-talolle. Lentua-salin lavalle saapuu kuhmolaislähtöinen Minja Koski Lumos-kvartetin säestyksellä
klo 19.30–20.30. Konserttiliput 15 €/kpl ovat jo myynnissä Kuhmo-talolla ja lippu.fi -palvelussa.

Kuhmo-talon aulassa on Juha Kettusen retrospektiivinen näyttely. Juha esittelee taidettaan ja taiteilijauraansa viimeisen reilun 20 vuoden ajalta.

Taiteiden Taikayöhön toivotaan ohjelmaa yhdistyksiltä, yrityksiltä ja kaikilta toimijoilta. Ohjelmatiedot kerätään 19.8. mennessä. Ilmoittautumislinkki on Kuhmon kaupungin www-sivujen ajankohtaista osiossa. Lisäksi paperiversiota ohjelmailmoituksesta on jaossa kaupungintalon neuvonnassa.

Kuhmon seurat ja yhdistykset esittelevät harrastemahdollisuuksia Kontion kenttäalueella klo 16-19. Kentälle pystytetään suuri teltta. Esiintyjien käytössä on kentällä  myös esiintymislava
(n. 4 m x 5 m). Lisäksi harraste-esittelyjä voi jalkautua myös rantaraitin ja kaupunginkirjaston väliselle alueelle. Harraste-esittelyihin ilmoittautumisen ja organisoinnin hoitaa kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut. Asiasta tiedotetaan erikseen. Yhteyshenkilö harrastepuolella on Marika Huusko.

Taiteiden Taikayön ohjelmasta lisätietoja saat Hilkka Komulaiselta 4.8. alkaen.

Tehdäänpä jälleen yhdessä ilta, jossa jokainen voi kokea oman taikahetkensä.

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/53ef5578-4875-427d-a21f-e0855771540e?displayId=Fin2588133