Kuhmon raati koolle pohtimaan uuden uimahallin palveluiden laajuutta


Kuhmon raati kutsutaan koolle kaupunginkirjastolle 31.5.2022 kello 17:00 alkaen. Raadin aiheena on uuden uimahallin palveluiden laajuus. Keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset ja asiasta kiinnostuneet.

Raadissa tullaan yhdessä pohtimaan esimerkiksi sitä, mitä ovat ne palvelut, joita kuntalaiset tarvitsevat tulevaisuudessa uimahallissa huomioiden muun muassa eri ikäryhmät ja esteettömyyden.

Kuhmon raati kutsutaan koolle isoissa, koko kaupungin tulevaisuutta koskevissa asioissa. Raatiin ovat tervetulleita keskustelemaan ja työpajailemaan kaikki kuntalaiset ja asiasta kiinnostuneet. Kuhmon raadissa on käytössä Sitran kehittämä Erätauko-keskustelumenetelmä.

Tervetuloa takomaan yhdessä Kuhmon tulevaisuutta!

Ilmoittaudu mukaan täällä

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteyksin.

OHJELMA:

klo 17.00:

 • Tervetuloa – kaupunginjohtaja Tytti Määttä
 • Uimahallihankkeen esittely – rakennustarkastaja-tilapalvelupäällikkö Harri Piirainen

klo 17:20 Työpajatyöskentely – Millainen uimahalli palvelee parhaiten kaikkia kuntalaisia?

 • Ensimmäinen aihe: Millaisia palveluita/tiloja eri ikäryhmille (lapset, ikäihmiset) ja liikuntarajoitteisille tarvitaan? Mitä tämä tarkoittaa tilojen kannalta? Esteettömyys. Erityiset pukuhuonetilat.
  • Parityöskentely aiheen parissa
  • Paritöiden purku
 • Toinen aihe: Millaisia palveluita/tiloja eri harrasteryhmille tarvitaan? Teemoja: Kuntouimarit, vesijuoksu & jumppa, kuntosalin + muiden mahdollisten tilojen tarve, kylpylämäisyys + rentoutumismahdollisuudet, saunavaihtoehdot, pukuhuoneet.
  • Parityöskentely aiheen parissa
  • Paritöiden purku

klo 18:50 Yhteenveto

***

Kuhmon raati on osa Kuhmon kaupungin käynnissä olevaa Täyttä elämää Kuhmossa – Kestävä kehitys elämään arjen teoissa -kokeiluhanketta. Hanke on ympäristöministeriön osarahoittama ja osa Kestävä kaupunki -ohjelmaa.

Kuhmon kaupunki on mukana Ylen ja Erätauko-säätiön vetämässä Hyvin sanottu -hankkeessa, jolla pyritään vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä.