Kuhmon kaupunki vuokraa


Kuhmon kaupunki tarjoaa vuokralle Torikioskin Kuhmon keskustassa sekä Kuhmon Taitotehtaan tilan kesän ajaksi.

VUOKRATTAVANA TORIKIOSKI KUHMON KESKUSTASSA

Torikioski  sijaitsee aivan Kuhmon kaupungin keskustan torialueella  (n. 40 m2, elintarvikehyväksytty tila)

Tarjouksen sisältö:

Pyydämme tarjouksen tekijää esittämään  suunnitelman yritystoiminnasta ja siitä mitä liiketoimintaa kioskilla suunnitellaan harjoitettavan. Tarjouksen hyväksymisen perusteena on yrittäjän esitys käytännön toimenpiteistä sen osalta, miten se lisää alueen elinvoimaa (liiketoiminta) ja miten se yhdistyy  muuhun alueen elinvoimatoimintaan/matkailutoimintaan ja sen kehittämiseen. Tarjouksessa tulee esittää tarjous vuokrasta. Torikioskin kaupungille aiheuttamat kustannukset tulee kattaa.

Tarjoukset pyydämme joko kirjeellä osoitteella Kuhmon kaupunki, Kainuuntie 82, 88900 Kuhmo tai sähköpostilla: kirjaamo@kuhmo.fi  27.3. klo 24.00 mennessä. Otsikko Torikioski.

Kuhmon kaupunki pidättää itsellään oikeuden hylätä tai hyväksyä tehdyt tarjoukset. Lisätietoja: Harri Piirainen:  harri.piirainen@kuhmo.fi , puh. 044 7255 257

 

 

VUOKRATAAN KESÄAJAKSI TAITOTEHTAAN TILA

Tarjotaan kesäajaksi (27.6. – 31.7.22) edelleen vuokrattavaksi ns. Taitotehtaan tila (entinen R -kioski), yhteensä noin 118 m2, osoitteessa   Kainuuntie 85 . Tila ei ole elintarviketila. Tilan toivotaan olevan pienyrittäjien ns. pop-up myyntitila, jossa myydään  pääasiassa erilaisia käsityötuotteita. Vuokraajat vastaavat yhteisvastuullisesti ko. tilan vuokrasta  ja sähköstä em. ajan sekä toiminnan käytännön hoitamisesta.

Lähetä viestiä kiinnostuksesta: kirjaamo@kuhmo.fi 27.3. mennessä.

Otsikko Taitotehdas. Lisätietoja ja esittelyt: kari.malinen@kuhmo.fi,  puh. 044 7255 301