Kuhmon ja Suomussalmen uudet matkailusivut kokoavat yhteen alueiden kohteet, palvelut ja tarinat


Uudet Visitkuhmo.fi ja visitsuomussalmi.fi nettisivut tuovat kuntien kiinnostavia kohteita helposti löydettäväksi matkailijoille.

Nyt matkailijoiden on entistä helpompi löytää tietoja paikkakunnalta. Myös paikalliset ja lähiseudulla asuvat voivat löytää sivustoilta uusia jännittäviä palveluita, kohteita, tuotteita tai tarinoita. Kahden kunnan yhteistyönä tehdyt uudet nettisivut on juuri julkaistu.

– Nettisivuja on ollut ilo koota, kun meillä on niin paljon mielenkiintoisia upeita yrityksiä, kohteita, palveluita, tarinoita ja muuta kerrottavaa, projektipäällikkö Johanna Vilhunen kertoo.

Paikallisten toimijoiden on helppo tuoda yrityksensä ja tuotteensa esille uusilla kanavilla maksuttomasti. Yrittäjillä on mahdollisuus saada tietonsa esiin myös laajempaan jakeluun syöttämällä yritystiedot ja tuotteet Visit Finlandin ilmaiseen DataHubiin. Sieltä tuotteet nousevat automaattisesti myös Visit Kuhmon ja Visit Suomussalmen nettisivuille. Visit Finland tulee käyttämään jatkossa yhä vahvemmin DataHubin tietokantaa kampanjoinnissaan.

Kaikkia nettisivujen toimintoja ei ole vielä otettu käyttöön ja sisältöjä tullaan lisäämään lähitulevaisuudessa.

– Nyt voit vaikuttaa sivustojen kehitykseen antamalla palautetta niiden toimivuudesta ja sisällöistä. Nettisivujen viimeistelytyöt tehdään syksyllä kesän aikana saatujen asiakaspalautteiden pohjalta, Vilhunen kertoo.

Sivustojen englanninkieliset kieliversiot julkaistaan syksyllä. Nettisivuja ja sisältöjä kehitetään jatkuvasti viimeistelytöiden jälkeenkin.

Uudet matkailusivut on toteutettu Elinvoimaa matkailusta – Kuhmo Suomussalmi -hankkeen toimenpiteenä.

Sivuston teknisenä toteuttajana toimii oululainen NTRNZ Oy.

www.visitkuhmo.fi, www.visitsuomussalmi.fi

Lisätiedot:

Johanna Vilhunen
projektipäällikkö Elinvoimaa matkailusta – Kuhmo Suomussalmi

Kuhmon kaupunki
johanna.vilhunen@kuhmo.fi
0405583904