Kuhmo kannustaa asiakkaitaan sähköiseen asiointiin


Solteq Oyj:n Heat ja Water -asiakastietojärjestelmät otettiin käyttöön porrastetusti vuonna 2017. Järjestelmien vaihdolla tavoitellaan toiminnan palvelevuutta ja nykyaikaisuutta, laskutus- ja raportointiprosessin tehostumista ja hallinnollisen työn helpottumista. Muutos on mahdollistanut asiakkaiden sähköisen asioinnin marraskuusta alkaen.

Lämpö- ja vesimaksujen tasauslaskutusta varten pyydetään asiakkailta vuosittain marraskuussa lukematiedot. Viime vuoden marraskuussa tiedotimme asiakkaille sähköisen asioinnin mahdollisuudesta. Halusimme kannustaa asiakkaitamme käyttämään sähköistä kanavaa omien mittarilukemiensa tiedottamisessa ja kerroimme suorittavamme 200 euron lahjakortin arvonnan sähköistä ilmoituskanavaa käyttäneiden sekä lämpö- että vesikannan asiakkaiden kesken.

Arvonta suoritettiin keskiviikkona 31.1. Virallisena onnettarena arvonnassa toimi Kuhmon kaupungin uusi kaupunginjohtaja Tytti Määttä. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajat saavat 200 euron lahjakortin paikallisen Kuhmon Putkityön liikkeeseen. Lahjakortilla voi lunastaa Kuhmon Putkityön tarjoamia palveja ja tuotteita.

Haluamme edelleen kannustaa asiakkaitamme hyödyntämään uusien järjestelmien tuomat mahdollisuudet, kuten omien kulutustietojen tarkastelun, ja mittarilukemien syöttämisen suoraan järjestelmään. Järjestelmien kautta voi myös tarkastaa ja muuttaa omia yhteystietoja, sekä ilmoittaa sähköisten palvelu- ja häiriötiedotteiden vastaanottamistavan.